• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Minister-president CuraçaoCURAÇAO – Jamaica heeft een nieuwe premier, de 39-jarige Michael Holness. De jongste premier uit de geschiedenis van Jamaica. Premier Gerrit Schotte heeft hem uit naam van het Curaçaose volk in een brief gefeliciteerd met zijn benoeming.

De tekst uit de brief luidt: “On behalf of the Government and the People of Curaçao I wholeheartedly congratulate you on your recent appointment as Prime Minister of Jamaica. I particularly commend you on the fact that you have made history by becoming the youngest Prime Minister of your country.”

Banden
De brief vervolgde met de woorden dat Curaçao een aanzienlijke populatie van Jamaicaanse afkomst heeft. “Zij dragen bij aan de economie van ons land. Daarom hoop ik dat wij binnenkort met elkaar kunnen spreken om de banden tussen Jamaica en Curaçao uit te breiden.”

4 reacties op “Schotte feliciteert premier Jamaica”

 1. Is dit artikel nieuws? Kom op Versgeperst graag een iets betere nieuwsselectie.

 2. Cote” hem uit naam van het Curaçaose volk in een brief gefeliciteerd met zijn benoeming.”
  Zien jullie de foto? een BELLENDE Schotte!! Tjee wat een onzin.
  Hoop ook niet dat hij namens mij heeft geschreven!

 3. Is het niet zo dat juist de Jamaicanen voor toename en verharding van criminaliteit op Korsou verantwoordelijk zijn. En druist het niet tegen het 80/20 beginsel in om juist nu meer banden met Jamaica aan te halen?????

 4. Goed dat Schotte inmiddels bekend is met de werking van de telefoon. Tot voor kort zou hij, samen met zijn huisfotograaf en niet te vergeten zijn troetelpoedel Stella van Rijn, businessclass naar Jamaica zijn gevlogen en met verblijf in een 5 sterren resort persoonlijk die felicitaties hebben overgebracht.
  En wat die Jamaicanen aan de economie hebben bijgedragen is mij een raadsel, of Schotte moet de verkoop van marihuana bedoelen. Loop eens door de wijk Dein en je wordt al high van de marihuana dampen zonder ook maar een sigaretje aangestoken te hebben.