• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Charles Cooper van Verkeer, Transport en Ruimtelijke Planning heeft gisteren vergaderd met zijn collega minister Franklin Meyers van Sint Maarten. Het belangrijkste punt van de vergadering was het FAA-rapport en hoe het verder moet met de luchtvaart in de toekomst.

Tijdens de vergadering werd  Cooper vergezeld door directe medewerker Benjamin Romer, de directeur van de luchtvaartsector, Giselle Hollander en Sujaine Concincion-Quirindongo, Vilmo Pieter en Michael Llanes, allen van het Luchtvaart Departement van Curaçao.

Verbeteringen
Tijdens de vergadering is uitgebreid gesproken over het rapport van de FAA, maar ook werd aan minister Meyer uitleg gegeven over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd sinds het uitkomen van het rapport. Tijdens de vergadering werd afgesproken om te werken aan de verbetering van de luchtvaartsituatie waar zowel Curaçao als Sint Maarten zich in bevinden.

4 reacties op “Cooper bespreekt FAA-rapport”

 1. @edward@ je bedoeld die bushalte in Piskadera naast de WTC?????
  Prijs kaartje +/- 6.000.000. Mensen ik raad jullie aan, ga maar kijken. Er staat een ijzeren pijp met een bord erop met de tekst “BUSHALTE”. Die staat daar ter bevordering van toerisme.
  Verder staat er niks meer, geen bescherming tegen regen en zon of zitplaatsen voor de arme toeristen.

 2. Die Cooper is ook niet brandschoon uit het rapport Rosenmoller gekomen, hij zou miljonair zijn geworden met het weggeven van terreinen.

 3. Vergeet de nieuwe bus niet.

 4. Zo zo, dat is al lekker snel na het bekend worden van het rapport….wat een prutser.
  Ehhhh welke verbeteringen, meer parkeerplaatsen zeker….Nou daar redt je het niet mee bij de FAA.