• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte en minister van Gezondheid, Milieu en Natuur Jacinta Constancia, hebben zondag de officiële oplevering van de vissershaven bij Piskadera verricht. Constancia vertelde over het traject dat is afgelegd om dit project te kunnen realiseren.

Schotte sprak over de grote lijnen en het algemeen beleid van de regering en over projecten die in het vooruitzicht liggen voor het gebied van Piskadera en Marvin Leito van AVB vertelde over de geschiedenis van de haven. Ondanks de regen kwam er een groot aantal mensen op de vissershaven af.

Rondvaart
Na het officiële gedeelte kregen Schotte en Constancia een rondvaaart door de haven van Piskadera om een beter zicht te krijgen op het gebied dat nog moet worden ontwikkelt, het deel dat grenst aan restaurant Awa di Playa. Hierna werd een nieuw project aan het strand van Caracasbaai ingewijd, waar de regering een EHBO-post heeft geopend voor bezoekers van het gebied van Caracasbaai.

Groot project
Naast de EHBO-post, zijn er nu ook douche -en was gelegenheden grenzend aan het strand van Caracasbaai. Dit is het begin van een groot project dat moet worden uitgevoerd in het hele gebied. Tot slot zijn Schotte en Constancia, samen met minister van Financiën George Jamaloodin, MFK- statenlid Gilmar Pisas en MFK fractieleider Dean Rozier, langs gegaan bij de bezoekers van het strand om hen persoonlijk te informeren over de EHBO-post die is geopend.

Foto’s: Ramsay Soemanta

2 reacties op “Oplevering van de vissershaven”

  1. […] Oplevering van de vissershaven Schotte sprak over de grote lijnen en het algemeen gezondheid beleid van de regering en over projecten die in het vooruitzicht liggen voor het gebied van Piskadera en Marvin Leito van AVB vertelde over de geschiedenis van de haven. Ondanks de regen kwam er een … Read more on Versgeperst.com […]

  2. Goede actie. Na de 43 mot meldingen van Schotte nu dus ook moot meldingen op komst. Vis wel te verstaan.