• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - Huis brand afCURAÇAO – De politiecentrale kreeg vrijdagochtend een melding over een woning die in brand stond in de Oranjestraat. De bewoners, een ouder echtpaar, lagen te slapen toen de vrouw opeens gewekt werd door de geur van rook. Toen de vrouw de kamerdeur opende trof zij een kamer die in brand stond.

Een patrouille van de ‘Servisio pa Kontròl i Siguridat’ (SKS) die langsreed zag het gebeuren en heeft het echtpaar ongedeerd uit het huis kunnen halen, waarna de brandweer de brand heeft geblust. Het huis is uiteindelijk compleet afgebrand en de oorzaak van de brand is nog niet bekend. Ook is er vrijdagmiddag een brand geweest in een huis aan de Mamayaweg. De bewoner zag bij aankomst thuis dat er rook uit een deel van zijn huis kwam. De brandweer werd erbij gehaald en heeft de brand in de kamer weten te blussen.

Overval
Donderdagavond is een man bij een woning in de Danzastraat, Koraalspecht, met geweld overvallen door drie mannen. De man werd bij zijn woning bedreigd en er werd met een hard voorwerp op zijn hoofd en in zijn gezicht geslagen. Het drietal beroofde de man van zijn geld, sleutelbos en portemonnee. Het slachtoffer heeft een wond aan zijn hoofd en een gebroken neus opgelopen en moest met de ambulance naar de polikliniek voor een medische behandeling.

Arrestatie na mislukte overval
Zaterdagnacht heeft de politie ingegrepen bij een gewelddadige overval bij een woning aan Kaya Kadushi. De bewoonster werd bij vertrek vanaf haar huis aangevallen door twee mannen die aan haar kleding begonnen te trekken. De vrouw begon te schreeuwen en wist zich los te trekken van de overvallers. De twee mannen vluchtten in een voertuig waarna de politie direct een zoektocht uit heeft gezet en het voertuig aantrof op de Brievengatweg. De twee inzittenden, een 17-jarige en een 28-jarige man, zijn gearresteerd onder verdenking van de overval.

www.versgeperst.com