• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie verzamelde zich vanmorgen massaal rond de kerk van Janwé. Aldrin Kani werd daar in het ‘geheim’ begraven. “Voor de veiligheid hebben we mensen ingezet en de straat afgezet”, laat een woordvoerder van de politie weten.

De 38-jarige Kani werd vorig weekend op klaarlichte dag doodgeschoten in een kapperszaak in Salina. De man was op slag dood. Zijn elfjarige zoontje, die ook in de kapperszaak aanwezig was, raakte lichtgewond. Aldrin Kani is de broer van Lysandro Kani, die vastzit in Detenshon i Korekshon Kòrsou en waarop enkele weken geleden ook schoten werden gelost in de gevangenis. Vermoedelijk gaat het bij beide schietpartijen om liquidaties. De politie is nog op zoek naar de daders.

5 reacties op “Begrafenis Kani in Janwé”

 1. Opgeruimd staat netjes. De ellende die dit soort figuren voor de maatschappij achterlaten is enorm. Moeder of geen moeder dat is niet in het algemeen belang en had al eerder naar verwezen mogen worden als dat allemaal zo emotioneel dient te zijn. RIP

 2. Kan me niet voorstellen dat hij ooit gewerkt heeft. Ongetwijfeld zal een grote menigte niet geremd door enige schaamtegevoelens hem uitgeleid hebben. Als deze persoon deel uitmaakte van mijn familie zou ik nog met geen 10 paarden naar zijn begrafenis te trekken zijn, maar enig besef van normen en waarden is de Curacaoenaar vreemd zoals we dagelijks kunnen meemaken.

 3. Wat een meesterlijke opmerking over onze bananen-regering! Sommige mensen kunnen het zo goed verwoorden, dan denk ik: waarom zitten zij niet in de politiek in plaats van dat ongeregeld zootjedat er nu zit? Ik – en met ons veel anderen denken precies hetzelfde dus wordt het niet eens tijd voor een referendum of wat? Oh, ik dwaal af, waar gaat het over.. reactie op de dood van (weer een) cimineel. Boooooooring!!

 4. Ach Ruud, iedereen heeft een moeder of toch iemand die van hem/haar houdt.

 5. Gelukkig geen steunbetuigingen hier, want dat zou niet gepast zijn geweest. Criminelen die met elkaar afrekenen, ik kan er niet mee zitten. In feite bewijzen zij de samenleving een goede dienst door zichzelf op te ruimen.
  Tranen daarover is even hypocriet als de bloemen op plaatsen waar een fever artiest zichzelf naar het hiernamaals heeft gereden. Bloemen voor lieden die onschuldige weggebruikers in levensgevaar hebben gebracht, dan kan alleen bedacht worden door lieden die er ook verantwoordelijk voor zijn dat we momenteel een regering hebben die ik nog niet in staat acht Klein Curacao te besturen.