• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Via een kettingmail van Clift Christiaan worden bewoners opgeroepen om een protestmail te sturen naar de Nederlandse Vertegenwoordiging in Willemstad. In de mail wordt gesteld dat Nederland moet  ingrijpen op Curaçao. “De regering en Nederland zijn gevoelig voor het woord van het volk.”

De schrijver van de mail, Clift Christiaan, stelt dat de huidige Curaçaose regering niet meer geloofwaardig is. Dit kan volgens Christiaan alleen hersteld worden door het instellen van een onafhankelijk commissie, iets wat het rapport van de commissie Rosenmöller aanbeveelt. Christiaan was het hoofd van Curaçao Airport Holding (CAH) en tijdelijk directeur van CDM Holding. Lees hieronder de kettingmail:

[scribd id=69773230 key=key-maawzyum9zziknqw7pc mode=list]

30 reacties op “Email roept bewoners op te protesteren”

 1. Corruptie en belasting-ontduiking de nationale sport van het eiland. Nederland bemoeit zich er niet verder mee, te bang dat eigen bewindslieden en notabelen uit het heden en verleden een boekje over zichzelf moeten openen. Het eiland heeft een (regering) maar wordt in werkelijkheid bestuurd door “oud geld”. Niets nieuws onder de Caribische zon, Curacao blijft altijd een zonnige plek onder een duistere hemel.

 2. Mijnheer R. de Boer,

  U mag uw mening hebben, al is het onbesuisder dan die van Wiels!

 3. Beste Ronald,
  Machtsbesef kan zeer bedrieglijk zijn. Volgens mij heeft deze man door zijn onbezonnen uitspraken zijn ondergang reeds getekend, zoals velen die hem zijn voorgegaan.
  Zie maar naar Kaddafi! Eens door machtsroes had hij een passagiers vliegtuig neergehaald en kennelijk feest gevierd…maar waar ligt hij nu? Meestal volgt op een actie een reactie met een time-lag afhankelijk van de kracht van de tegenmacht (boemerang-effect).
  Wij leven in een zeer rare wereld van macht en contra-macht, echter wel onderworpen aan abstracte onherroepelijke wetmatigheden, die zich laten gelden op het tijdstip dat de zaak het vereist.

 4. @R.Willems, luister naar de uitzendingen van Wiels. (ook voor u via internet in Belgie te beluisteren) en dan weet je genoeg.

 5. R. Willems, als u het opneemt voor Schotte vermoed ik terecht dat u geen enkele opleiding heeft genoten. Andere mogelijkheid is dat u die wel genoten heeft maar van Schotte financiele voordelen ontvangt. Een goed voorbeeld hiervan is Stella van Rijn, een intelligente dame die haar principes verkocht heeft voor een vet salaris van Schotte cs.
  Mensen die stemmen op partijen als MFK, FOL of PS zou het kiesrecht moeten worden ontnomen of onder curatele worden gesteld. Zij zijn namelijk de oorzaak van de huidge elllende, niet Schotte, Godett en Wiels die alleen maar tot hun huidig machtsmisbruik konden komen omdat ze gekozen zijn. Gekozen door lieden met de intelligentie van een garnaal.

 6. Met partijleider bedoelt en begrijpt verder iedereen hier Wiels.

 7. Allerbeste Ronald,

  Het is niet duidelijk wat U bedoelt. Wie bedoelt U met partijleider?

 8. @R.Willems. leg uit aub hoe het komt dat de partijleider van de regeringspartij meld dat de mensen van MFK en de MAN door en door corrupt zijn?

 9. Zeer geachte Heer Ruud de Boer,

  Met suggestieve ingevingen raakt U tot laster. Mocht U behoefte hebben meer te weten, dan doet U goed, uw licht bij Tilburg University en Hoge School Maastricht op te steken!

 10. Aan de reactie van R. Willems te lezen heeft hij ongeveer dezelfde opleiding als Gerrit Schotte gehad. Ik schat dan ook op zijn CV tegen te komen het veterstrikdiploma, 4 danslessen en als karaktereigenschap ‘openstaand voor nieuwe ontwikkelingen’ (lees: groot aantal buitenechtelijke relaties).

 11. Het is begrepen, dat de Heer Christiaan hoofd was van Curaçao Airport Holding en tijdelijk Directeur van CDH Holding en thans niet meer is. Hij vindt nu dat de regering Schotte ongeloofwaardig is en daarom wenst hij een “email-actie” op te starten.
  Gaat het om de ongeloofwaardigheid van de regering Schotte of omdat hij thans op straat ligt? Omdat gebleken is, dat hij een onwaardig Hoofd en tijdelijk Directeur is.
  Dat hij nu de Eiland-bewoners voor zijn wagen wenst te spannen omdat hij giftig is, is laag tot op de grond. Erger dan honderd maal regering Schotte!
  De regering Schotte houdt nog steeds stand, omdat tot nu toe geen mens is komen opdagen met concrete aantijgingen, die land en volk zouden kunnen overtuigen.Tot nu toe is alleen maar sprake van suggestieve aantijgingen en vergaande speculaties om te kijken welke het doel raakt. Iedere verandering moet kennelijk eerst door een hel.
  Geen mens, geen instantie is zo integer dat men zich voorstelt, van de één wordt zijn vuile was op straat gegooid en van een ander gaat onder de deksel.
  Wie denkt dat hij onschuldig is, laat hem maar de eerste steen werpen!.

 12. Eigenpijper Christiaan Clift heeft ook zijn 20 minutes of fame gehad, gefeliciteerd – maar laten we nu weer aan het werk gaan.
  Het ontbreekt er nog maar een dat een andere linkspoot ons gaat verblijden met een paar stille tochten.
  Laat dit eiland gewoon onafhankelijk ten onder gegaan (zelfde is gebeurd in Suriname, waar men ook dacht ‘nos mes por’) en als men die onafhankelijkheid niet wil dan keihard ingrijpen door Nederland en iedereen met strafbare feiten achter de naam (Schotte, Godett, Constantia, Jamaloodin) dan wel geen opleiding (Schotte, Constantia) per direct te ontslaan.

 13. chamo volgens mij is er jouw iets ontgaan, corrupte mensen worden op Korsow niet onderzocht, zowel wordt er niks mee gedaan dat is deze week duidelijk geworden,toch.

 14. Als jarenlange bezoeker van jullie prachtige eiland vind ik dat je nu eens iets van je moet laten
  horen om deze regering tot bezinning te laten komen.
  Een stem uit Nederland.

 15. laat NL die christiaan onderzoeken want hij is zo corrupt als de pest. Kijk waar curacao airport holding en CDM holding zich in verkeerd. Dit allemaal door de heer christiaan zijn corruptie en fraudes. christiaan moet gearresteerd en gestenigd worden die grote DIEF.

 16. Als jarenlange bezoeker van jullie prachtige eiland,vind ik het jammer dat er zo slecht mee wordt omgegaan.

  Doe er wat aan en laat je stem horen !!

 17. Ik heb niets tegen deze actie, het geeft een beetje eensgezindheid maar het meest noodzakelijke “nos mes por” gaat ermee verloren. Weer vragen wij iemand anders ons probleem op te lossen in plaats van dat wij ons eigen probleem oplossen.
  Laten wij massaal volgende week zondag naar het Gouvernements plein gaan, overflow kan dan naar het Brion en Wilhelmina plein uitwijken en laten wij de mensen in Forti laten zien dat wij het niet met hun eens zijn.

 18. heeft er iemand al een tussenstand ? zitten we al boven de 10 ?
  laat het versgeperst.com weten astublieft dank u wel

 19. Goeie aktie ikheb mijn steentje dmv een email reeds bijgedragen.
  Mensen ondersteun aub.

 20. ik steun dit compleet.. moet wat gedaan worden!!

 21. Shonnan, mundu ta rondo.

 22. Gewoon mailen, naar het opgegeven adres indien er ook zo over gedacht wordt, ik wel dus.

 23. Gemaild, goed gevoel bij.
  Bedankt heer Christiaan voor uw initiatief.
  Volgt u maar!

 24. Kan iemand niet een persoonlijke email adres achterhalen van de BuZa die speciaal voor Curacao is?
  Dit komt namelijk op een berg en misschien zelfs SPAM folder…

 25. Voor AMVRB is er geen stemming in de 1e en 2e Kamer nodig. Slechts is er een advies
  aanvrage nodig Bij de Raad Van State(Ned.) De Min. van BZK kan onmiddelijk, gezien de lokale situatie, dit proces snel opstarten. Dit is slechts een adviesverzoek.

 26. Eindelijk staat iemand op met een concrete handeling, driemaal hoera voor deze kranige burger.
  Mensen de kans van je leven doe a.u.b. mee, laat je stem niet verloren gaan.!!!!!!!

 27. Als het niet op een nette manier kan dan maar op een harde manier..

 28. Massaal gehoor aan geven!

 29. Reactie op actie, actie op reactie. BO is nu aan het VOLK.

 30. Burgerlijke ongehoorzaamheid! Goed zo.