• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – FOL-leider Anthony Godett ziet het wel zitten om zich aan te sluiten bij de coalitie. Of er minister zal aftreden is nog niet bekend maar de voorstellen van Godett liggen al bij de coalitie. Versgeperst.com stelde voorbijgangers de vraag: Godett in de coalitie, een goed idee?

De 42-jarige George weet niet waarom ze dat zouden doen. “Ik zie geen toegevoegde waarde. Ik wil mensen in de regering die de capaciteiten hebben om het werk te doen. En niet gewoon maar iemand om een vervanging te hebben.”

Betere kandidaten
Giovanni (33) vindt het er niet goed uitzien.”Volgens mij ken ik het alfabet beter dan Anthony Godett. Ik ben niet van alles op de hoogte maar volgens mij zijn er andere kandidaten die het beter zouden doen.”

Geen ruggengraat
“Hij moet zijn werk doen”, vindt Farley (47). “Iedereen die als minister binnentreedt moet zijn werk doen.” Cristalia vindt dat als hij de coalitie gaat steunen, hij geen ruggegraat heeft. “Hij zal niet twee keer nadenken om de oppositie in de steek te laten.”

Kans
De 30-jarige Jules vindt dat Godett zijn kans heeft gehad. “Deze heeft hij toen niet goed benut naar mijn mening. Nog een keer Godett in de regering wordt wederom een fiasco.”

25 reacties op “Godett weer in de regering?”

 1. @ Joris Gelezen:”de macamba namelijk een stuk intelligenter dan de Curacaoenaar”. Weet je dat de Curacaoenaar bestaat uit een heleboel rassen? Joden, chinezen, portugezen, protestant blanku, oud-Shell kinderen, Surinamers, Bovenwinders, Afrikanen, Libanezen, Arabieren. Er zijn een hoop Curacaoenaars een stuk intelligenter dan Nederlanders. Wist jij dat Citco, een Curacaose onderneming is, en 25% van de wereldhandel in Hedgefunds heeft. Dat wij marktleider zijn op dit gebied. Dat Nederland onze offshore heeft gekopieerd? Wist je dat de best verdienende sporter uit het Koninkrijk een Curacaoenaar is. Uitkijken hoor als je gaat generaliseren.

 2. Was laatst bij directiestrand op het Caracabaai schiereiland, dat Godett heeft laten opknappen.
  De oranje (partij-kleur FOL) trap en de teksten met koraal in het beton van de de trap (o.a het hernoemen van het strand naar “Keda Ketu Beach”), met als klap op de vuurpijl op de onderste treden “Godett si ta traha”.
  Damn, als hij het uit zijn eigen zak heeft betaald, prima, maar volgens mij heeft die oude graaiert gewoon FOL reklame met overheidsgelden betaald.

  En dan die fantastische oranje vuilnisbarrels van de FOL die uitpuilden van de troep die er daarna maar naast was geflikkerd. Typische beslissingen van de FOL. Regeren zonder vooruit te kijken..

  Mijn respect voor Wiels valt als hij zaken doet met deze man. De marge van de politiek is al teveel voor deze toneelspeler.

 3. @nederlander,

  Het lijkt erop dat je nog niet veel geleerd hebt..
  En je hebtniet door dat jij juisthet grootste vermaak bent… 🙂
  Dus ben blij dat je blijft, ik dacht alleen even voor je mee….

 4. REMINDER:
  dit sajuut heeft een flinke gevangenisstraf achter zijn naam (en schoof tijdens zijn verblijf in prison zijn zusje tijdelijk op de stoel als minister!!).
  Nu weer lekker aan het shoppen bij de partijen die zijn zakken weer kunnen vullen (hij waait mee met elke wind en profiteert van zijn “onmisbare” stem in vorming coalities).
  Laat die man aub terug onder zijn boom gaan zitten!

 5. @Kasuari, ben je helemaal gek, dan ga ik die grappige opstellen van jullie missen. Ik lees ze iedere dag ter lering (alhoewel) en de vermeack (zeker).

 6. @ Nederlander,

  Als jij er zoveel problemen mee hebt, met dat gezeur e.d. lees dan de reacties niet… of sterker nog… haal www.versgeperst.com uit je favorieten 😉

 7. @ Wilfried, ik, als witte Nederlander wil helemaal niet dat Nederland ingrijpt en reken maar dat er met mij nog een paar miljoen witte Nederlanders vinden dat jullie het zelf maar moeten oplossen. Is jullie leuze niet NOS MES POR ? nou doe dat dan ook en zit niet aan ons hoofd te zeiken of zeuren (als zeiken niet door de censuur komt).

 8. Wilfried, kans is groot dat je het juist hebt met je opmerking over macambas. Naar mijn ervaring is de macamba namelijk een stuk intelligenter dan de Curacaoenaar, en de reacties waar jij het over hebt zijn inderdaad intelligent. Per slot van de rekening is het de Curacaoenaar die massaal gestemd heeft voor Schotte cs, en als je daarop stemt moet je toch wel helemaal achteraan hebben gestaan toen de hersencellen verdeeld werden.

 9. @wilfried, misschien zijn de YDK te bang om de regering te bekritiseren. Er is een angst cultuur en de regering maakt daar handig gebruik van. Zij die wel hun bezorgtheid uiten worden meteen op een lijst met landverraders gezet. Curacao is geen democratisch land meer maar een dictoriaal land!

 10. @Wilfried, Leg me ook even uit hoe dat graaien van macamba’s werkt wanneer de PAR aan de macht is. Ik ben zo’n 30% in salaris omlaag gegaan door op Curacao mijn kennis en ervaring in te zetten maar heb geen ervaring met graaien. Maar ik leer graag nieuwe dingen dus ik hoor graag van je.

 11. @Wilfried, hoe bepaal je aan een reactie of die van een macamba is ? Kijk je naar de naam ? Naar het aantal spelfouten? Of ga je er vanuit dat wanneer iemand kritiek geeft dat dus vanzelfsprekend een macamba is ? Keep on dreaming, er zijn heel veel YDK die graag willen dat Nederland ingrijpt. En dat weet ik zeker want 80% van mijn collega’s is YDK en veel zijn deze regering helemaal zat.

 12. Godett….welkom in het roversnest. Altijd makkelijk om een ervaringsdeskundige binnen te halen, iemand die weet hoe de coruptie tot in de nerven van de samenleving gebracht kan worden en hoe je je zakken kan vullen.
  Oh ja, de dagvergoedingen zijn ook verhoogd!!

 13. Als er iets te plukken valt wil hij er wel bij.

 14. Van al die mensen die willen dat Nederland ingrijpt, is mij opgevallen dat ze allemaal nederlanders (macambas ) zijn. Ik praat het niet goed voor de regering Schotte, maar mensen als je niet naar je zin hebt kan je ook lekker terug gaan naar Nederland. En over Godet gesproken die waait gewoon met alle winden mee. Als ik hem was zou ik me schamen, maar meneer is alleen op het geld uit. ( zaken vullen ) En al die macambas willen natuurlijk dat PAR weer aan de macht kom, zodat ze weer allemaal kunnen graaien

 15. Voor mijn kunt Godett in de stront zakken.

 16. het einige goede aan deze coalitie was, dat Godett er niet in zat.
  maar gelukkig dat gaan ze aanpakken…..
  soort zoekt soort….niet waar???

 17. Paul Ooyen heeft volledig gelijk. Ben een paar weken van het eiland geweest, en vroeg me af of Stella van Rijn nu de beerput rond Schotte is opengegaan inmiddels haar ontslag heeft ingediend. Zoals een normaal mens met enige principes gedaan zou hebben.

  Weet iemand of Stella is opgestapt of is ze nog steeds de, ik wilde nu een oud beroep noemen maar laat ik dat maar niet doen, van Schotte?

 18. @Paul Ooyen

  Echte beschaafde stoere PVV taal. Mijn compliment.

  Johan een Nederlander die al 30 jr. op C. woont.

 19. ga toch maar naar bonaire op vakantie,die mafkezen die hier op curacao in de regering zitten,verdienen mijn geld niet,en ook dat van de nederlandse regering niet.De steun uit nederland zal toch wel wegvallen,omdat nederland immers geen zaken doet met schurken,die aan de macht zijn..de prioriteit gaat dan naar de overige eilanden,en curacao zoekt het maar uit (artikel;de telegraaf)

 20. Deze voormaligefiguurdie in de gevangenis heeft gezeten en met de hakken over de loot 1 zeteltje heeft gekregen moet zich schamen. Je moet maar durven zogezegd.

 21. Waarom godett ook niet bij deze schaamte voegen, erger kan het al bijna niet meer, Wat verleden betreft past het wel .

 22. Het is een schande dat deze politicus die lange tijd in het gevang zat wegens een veroordeling voor corruptie en fraude nog steeds een dikbetaalde bestuurder is, terwijl hij niet als cassiere bij Mangusa supermarkt kan werken omdat daarvoor een politieverklaring van goed gedrag nodig is.
  Verder koketeert Godett schaamteloos met de ‘revolutie’ van 30 mei 1969, die als je er goed over leest niets meer was dan een aantal dronken werknemers die plunderend de winkels van onschuldige winkeliers beroofden van apparatuur en drank.
  Dat het Curacaose volk dit accepteert, sterker nog: in grote getalen op hem stemt, geeft wel aan hoe het met de intelligentie van de kiezers gesteld is.
  Alle reden dus voor Nederland om in te grijpen, al zou ik als Nederland kiezen voor een snelle onafhankelijkheid van deze apenrots, want met dit eiand wordt het nooit wat.

 23. Goed idee! Hij past in deze coalitie. Hij heeft een strafblad en is zelfs in de gevangenis geweest. Hij heeft dus meer ervaring dan Gerrit. Bovendien is deze man nog dommer dan Gerrit. Ik heb er alle begrip voor wanneer het ” kabinet” hem opneemt. Minister van economische zaken is een goede post. Wanneer Hakim vertrekt daalt het IQ met de factor 20, met Godett daalt het met nog 10 extra punten. Alleen Cooper is dan nog de intelligentste, echter hij gelooft dat ie minderwaardig is omdat hij slavenbloed heeft. Gerrit doen! Je bent dat de echt de baas! En je weet zeker met Anthony in de regering draait je Curacao in minder dan 3 jaar de puinhoop in. Over 2 1/2 jaar kun je hem dan laten arresteren en opsluiten in een dan gelanceerde campagne tegen corruptie. Slin slim slim! Toch?

 24. Cooper en Godett hebben de laatste jaren de wegen als verantwoordelijkheid gehad en we zien wat een mislukkeling dat is geweest.. een keer regen en half curacao is onder water.. wegen vol met gaten!! en Cooper en Godett moeten de cel in!

 25. Hallo iedereen, tuurlijk wilt hij het huidige regering helpen met het land om zeep te helpen. Dit is een boef die zich graag aansluit bij andere boeven.

  Meneer Goedett ziet natuurlijk hoe schamteloos de huidige regering zijn zakkenvult, dus daar wilt hij ook aan mee doen. Eerst in de oppositie en nu samen met de coalitie. Dit zijn het type mensen die niet te vertrouwen zijn. Ze dansen naar de pijpen van wie dan ook die hun kan helpen om rijk te worden ten koste van hun eigen volk.

  Meneer Godett, heeft u niet vastgezeten in de gevangennis?, heeft u niet Oostpunt verkocht voor een zakgeld?, was het niet u die zij dat als mensen niet op u stemmen dat ze dan maar geen betere infrastructuur krijgen?, tijdens uw post als minister van infrastructuur. Was het niet u die Wechi heeft plak gebuldozed met een praatje over huizen voor het volk die er nog steeds niet staan. Bent u het niet geweest die Wechi heeft laten buldozen zonder dit via een legale weg te laten aanbesteden?. Bent u het niet die een nieuwe getto wilt bouwen naast een landfill?. Was het niet tijdens uw termijn als minister van infrastructuur dat alle rooien niet werden onderhouden en dat de wegen in een deplorabele staat verkeerden?.

  Nog zo een corrupt die we eigenlijk zo snel mogelijk kwijt moeten rakken. Samen met de poppenkast van de huidige regering.

  Dit is niet meer dan een truk van de huidige regering om het kritiek van zich af te schudden dat zijn een nipte minderheids kabinet vormen.
  YWN