• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – PVDA-fractievoorzitter Job Cohen is in het vliegtuig van Curaçao naar Nederland onwel geworden, meldt De Telegraaf. Cohen zou iets verkeerds gegeten hebben op Curaçao of in het vliegtuig en voedselvergiftiging hebben opgelopen. De politicus is volgens zijn woordvoerder alweer opgeknapt.

7 reacties op “Cohen onwel geworden in vliegtuig”

 1. Misschien lag het niet aan het eten en is hij gewoon onwel geworden na gesprekken met onze regering. Mijn maag draait daar ook continue van.

 2. @Monk.. ik vlieg regelmatig tussen Nederland en Curacao en de voedsel is hetzelfde van en naar Nederland. Belachelijke opmerking!

 3. Alsof KLM uberhaubt kwalitatieve maaltijden aanbiedt….
  Als je het het lekker vindt, vlieg dan niet met Singapore Airlines want dan smaakt alles ineens minder 🙂

 4. Het klm voedsel op de vlucht van curacao naar nederland wordt geladen op curacao en is vergeleken met dat op andere klm vluchten van belabberde kwaliteit. Er is waarschijnlijk op het eiland geen betrouwbare leverancier te vinden. Wat wil je ook met zo een minister van gezondheid.

 5. Job, ouwe bolletjes slikker…

 6. Cohen bolletjesslikker ??

 7. Niet opgemerkt dat zeer regelmatig passagiers bij KLM ziek worden en alsmaar het gaat over een voedselvergiftiging! Alleen de laatste drie maanden hebben wij 2 gevallen gehad in de familie. En het ligt altijd aan het voedsel van Curacao al ben je 10 uren wel in de lucht!