• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Hoewel FOL-leider Anthony Godett al een tijd geen gedeputeerde meer is, ziet hij een rol in de regering nog steeds wel zitten. “We hebben onze voorstellen voorgelegd aan de coalitie en aan de hand daarvan gaan we onderhandelen”, laat de ex- gedeputeerde van Infrastructuur weten.

“We waren al aan het onderhandelen, maar daar kwamen op het laatste moment dingen tussen”, gaat Godett verder. “We moeten eerst een akkoord bereiken betreft de uit te voeren punten en onze voorstellen liggen nu bij de coalitie. Binnenkort heb ik hier meer nieuws over.”

Aftreden
Godett zou, wanneer de onderhandelingen goed uitpakken, een minister gaan vervangen. Welke minister dan zal aftreden, wil de ex-gedeputeerde niet kwijt. “Het is niet bekend wie er dan zal gaan aftreden, we zitten nog in een heel vroeg stadium.”

21 reacties op “Godett mogelijk weer in regering”

 1. Het is gewoon een show voor de mensen die beginnen te klagen, maar nog niet echt moeite willen doen om alles tot in de detail te checken.
  Deze mensen hebben iets gehoord/ gezien over de MEMO en denken nu misschien ook wel waarom er nog geen andere minister(s) is (zijn) aangesteld.

  De een krijgt een gouden handdruk en misschien nog wat dealtjes mee…. en Godett zal diegene vervangen… kan niemand meer zeggen dat ze niets met die MEMO gedaan hebben….

  Voordeel voor de regering is dat ze aan kunnen tonen dat er iets is gebeurd… en ze hebben iemand erbij die hetzelfde spelletje als hen kan/ wilt spelen. Zo slecht is deze regering toch niet 😉

 2. Beste journalisten, wat is het verhaal achter dit verhaal?

 3. @Irvin, nee ze hebben Godett niet echt nodig maar ze kunnen de “schuld” straks over één meer verspreiden, is dus duidelijk over nagedacht.

 4. ik denk niet dat ze Godett nodig hebben.
  het kabinet is mans genoeg om zelf het land naar de filistijnen te helpen.
  ze hebben in het verleden bewezen dat ze daar heel goed in zijn.

 5. Jammer dat Khaddafi dood is, die had ook welkom geweest in deze ploeg.

 6. Nou , Godett past in ieder geval wel bij deze regering….heel opportunistisch en een crimineel. Wie had gedacht dat de PAR en de PNP de enige partijen met een geweten zouden zijn? Rampzalig

 7. Ongelofelijk. Dit verklaard natuurlijk zijn onverwachte steun aan de coalitie tijdens de statenvergadering over de uitkomsten van het rapport Rosenmuller. Maar ik geloof dat dit een strategische zet is van of de PS (?) of de MFK en dat deze partijen zelf de FOL hebben benaderd. Dit met als doel om Godett (Godett is natuurlijk van hetzelfde soort) nu al voor hun te winnen voor het geval men hem straks nodig hebben bij het vormen van een coalitie na de volgende verkeizingen. Op deze manier wordt de kans groter dat de PAR niet meer in de regering terecht komt. Gevolg: alle tijd en ruimte om verder te graaien.

  Zou Godett toch voor deze coalitie minister worden, acht ik de kans groot dat hij minister wordt voor de MFK (Wiels/PS is toch tegen corruptie?!). Zie je Godett al als misister van Financien? Ik dacht altijd dat na Jamaloodin niet slechter kon, maar dit wordt natuurlijk een historisch moment.

 8. Ik ben ervan overtuigd dat Papa Godett ergens diep in zijn ziel compassie had met de arbeidersklasse van Curaçao maar eenmaal daar waar het geld voor het oprapen lag, ja het vlees is zwak.
  Nu zijn zoon (is het wel zijn zoon, en denk dan even aan die bekende calypso) zo verdorven is en zelfs het laatste restje van de “hoop” van Papa verraad, is het einde van de FOL nog maar één verkiezing weg.

 9. Godett. Ha ha ha ha. Te dom om te poepen

 10. Curacao is allang de draad kwijt. Wil de echte boeven opstaan?.

 11. Nini hehe heeft lang geduurt voor je en goeie beslist neemt,als en man van de bevolking net als je vader en man bevolking.dit is en regering van en voor de bevolking.hier hoor je thuis,net als Davelaar van pnp hou op met koppigheid en gat voor de bevolking.pm Schotte,Wiels,Eunice,Charles,Godett en Davelaar.jullie zijn de echte mensen met de hart voor Korsow succes.

 12. Ongelooflijk! Wie heeft die steen nu weer opgetild??
  Als deze gast er weer in kan komen… dan weten we ook dat de drang naar corruptie zeer groot is op het eiland!
  Hopen dat ipv hem iemand met een echt schoon verleden die plek in kan nemen!

 13. je moet altijd je vijanden dicht in de buurt houden

 14. Zit er überhaupt een integere, niet corrupte politicus in de Staten met ook nog aub een IQ dat hoger is dan dat van een colafles? Ik vrees het niet.
  Godett zou wel een aanwinst zijn voor DEZE regeringsploeg, hij weet immers hoe het er aan toe gaat in de Bon Futuro, daar zullen de overige ministers wel erg benieuwd naar zijn!

 15. Godett is een opurtinist..hij kijk alleen zijn zak…

 16. Criminelen komen toch niet door de screening??
  Deze man heeft toch nog een jaartje vastgezeten??

  Mocht hij toch door de screening van Schotte komen, en wie twijfelt daar nu aan, Schotte heeft boter op het hoofd, dan heeft de regering in elk geval een ervaringsdeskundige die ze kan voorlichten hoe je vanuit Koraalspecht gewoon kan blijven regeren.

  Wie liegt er nu eigenlijk over wel/geen onderhandelingen?? Hoezo integer??

 17. wat een griezel…….
  hij heeft zijn zakken zeker nog niet genoeg gevult….
  maar hij past, moet ik zeggen, perfect in dit kabinet.
  soort zoekt soort.
  de meest walgelijke familie is nu toch even de familie Godett.
  zijn geliefde zuster is toch ook zeker een griezelin.
  maar dat zijn ze eigenlijk al jaren, gewoon schaamteloos.
  wie gelooft er nog in deze griezel….

 18. Ja dat is een goeie! Godett weer in de regering! Deze man is pas een schande voor ons Curacaosche volk met zijn ENORME strafblad van bewezen en onbewezen strafbare feiten. Mensen dit kunnen we niet accepteren!

 19. Alle boeven verzamelen!

 20. Hij past wel goed bij de regering die alleen uit boeven en criminelen bestaat. Maarja ik denk niet dat Cooper zijn weggetjes gaat uitgeven aan Godett en daar hopen ze altijd mee te scoren.;.

 21. Zou ons aller Godett wel door de screening komen ? Volgens mij verkoopt hij zijn ziel (alhoewel hij die niet heeft) voordat de buit binnen is. Helmin staat al in z’n vuistje te lachen, zo daar zijn we definitief vanaf, in dit geval hoop ik dat het hem lukt. De ene creep die de andere creep uitschakeld is toch één creep minder.