• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Nederlandse honkbalteam is wereldkampioen geworden na hun overwinning op Cuba. De meerderheid van het honkbalteam bestaat uit spelers van Curaçaose afkomst. Is deze overwinning voor Nederland of Curaçao? Versgeperst.com vroeg het aan voorbijgangers.

Meredith (53) vindt dat de overwinning voor Curaçao is, aangezien meer dan de helft van het team van Curaçaose afkomst is. “Maar de werper is wel Nederlands”, zegt Giana (49). “Als je geen goede werper hebt ben je nergens. Iedereen heeft aan deze overwinning meegewerkt”.

‘Gewoonweg leuk!’
“Ik vind het meer een overwinning voor het team zelf dan dat je dat kunt specificeren tot een bepaald land”, zegt de 23-jarige Celine. “Aangezien zij voor Nederland spelen vind ik het een overwinning voor Nederland”. Julio (61) vindt ook dat de overwinning voor Nederland is; “zij spelen voor Nederland, het is gewoonweg leuk!”

Gezamelijk
Geert (63) vindt het een overwinning voor beide. “Beide hebben hun specialiteiten. De Curaçaoënaars zijn enorm goed in honkbal, maar je hebt ook goede werpers nodig en daar schijnen Nederlanders weer beter in te zijn. Ik vind het een geweldige gezamenlijke overwinning voor Nederland.”

Curaçao
“Ik vind het een overwinning voor Curaçao”, vindt Kimberly (23). “De meerderheid van het team is van Curaçaose afkomst.”

7 reacties op “‘Gezamelijke overwinning’”

 1. Deze Jongens hebben aan het hele POLITIEKE GEVAL daar op Curacao/Nederland een voorbeeld gegeven HOE HET WEL MOET.!!!!!!!!!!!! ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS!!!!!!!!!! Lamzakken dus jullie moeten het DOEN inplaats van de BEVOLKING opte hitsen….. En DOEN te bevordering van het WELZIJN….( NIET VAN JULLIE ZAKEN/ZAKKEN MAAR HET HELE BEVOLKING) Het is op zijn HOOGST TIJD……… Stelletje OMBENULLEN

 2. @Juny, wat stonden die oranje uniformen ons team mooi hè !

 3. Volgens de nieuwe wet ‘Monk’ van de (alleen naar eigen zeggen) zeer betrouwbare calimero-regering, alsmede volgens de principes van de roeppapagaai Wiels van dit dorp, zouden al deze spelers direct voor onbepaalde tijd in de bon futuro moeten worden opgesloten wegens collaboratie met de vijand. Een proces is nu niet nodig, dat komt later wel als binnenkort ook het OM door de maffia-vriendjes van Schotte geinfiltreerd is.

 4. geweldig dat onze jongens kampioen zijn geworden.
  Maar laat ze zelf bepalen waar de overwinning thuis hoort. Wij mogen mee genieten en mee vieren.

 5. Een team kan uitsluitend kampioen worden door op respectvolle wijze samen te werken.
  Op deze wijze is het honkbalteam vele malen europees kampioen geworden en kan het opnieuw wereldkampioen worden. Deze samenwerking zou als voorbeeld moeten worden genomen in de dagelijkse omgang tussen alle rijksgenoten! Bedankt Curacao, Aruba en Nederland voor een prachtig kampioenschap en een fantastische finale!
  Een indische rijksgenoot.

 6. Jammer dat onze regering deze mensen als landverraders zien omdat ze niet voor Curacao uitkomen maar voor het zo gehate Nederland.

 7. Het is een overwinning voor het hele Koninkrijk Der Nederlanden.