• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg vanmiddag rond 12.00 uur een melding binnen over een schietpartij in een kapperszaak in Saliña. Een 38-jarige man zat samen met zijn zoon van elf in de kapperszaak toen twee mannen binnenliepen en één van hen het vuur opende op de man.

De 38-jarige man was op slag dood, zijn zoon liep een schampschot op aan zijn been. Na de schietpartij vluchtten de daders weg in een auto. Een wagen van de SKS merkte de auto op doordat deze verdacht reed, hierop werd de achtervolging ingezet.

Gerichte schoten
De daders reden richting Koraalspecht en losten gerichte schoten op de wagen van de SKS waarbij een kogel de achteruitkijkspiegel raakte. Toen de daders de Kaya Stila inreden, sprongen zij uit de auto en gingen te voet verder.

Meer informatie
De politie is een onderzoek gestart en verzoekt een ieder die meer informatie heeft over de schietpartij in Saliña, contact op te nemen via telefoonnummer 8666221 of 911. Een anonieme melding of tip kan worden doorgegeven via 108.

7 reacties op “Schietpartij met dodelijke afloop”

 1. Je vader die voor je ogen wordt neergeschoten, dat arme kind zal het de rest van zijn leven nooit meer overheen komen.

 2. Ik sta er altijd verstelt van dat er zoveel wapens hier het eiland opkomen.

 3. Welke kapperszaak…..Ado Den-Haag Barbershop???

 4. Traumatisch voor het jochie. Zijn we zo verhard dat we daar niet meer aan kunnen denken.

 5. Dit heerschap zal niet vermoord zijn omdat hij vals gezongen heeft in de kerk. Nee, waarschijnlijk gaat het om een drugsafrekening en daar is niets mis mee. Het scheelt weer een hoop criminaliteit op straat en overnachtingen in Bon Futuro a rason van 300 florin per dag. Op kosten van de belastingbetaler.

 6. Toen de daders de Kaya Stila inreden, sprongen zij uit de auto en gingen te voet verder.
  Ahum……. en toen waren ze ze kwijt??? ohw wacht ze wilde natuurlijk niet uit de airco auto springen…….lekker zooitje

 7. He e 🙁 poor little boy 🙁