• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Jacinta Constancia van Gezondheid, Milieu en Natuur handigt zondag het vernieuwde strand Playa di Piskadò over aan de vissers van Westpunt. Het strand onderging een flinke opknapbeurt nadat Constancia de vissers in januari had bezocht en de werkzaamheden inspecteerde.

In vergelijking met het vroegere Playa di Piskadò is het strand onder meer voorzien van een geasfalteerde weg met een groter parkeerterrein, twee zeilhuisjes, vijf vissershuisjes en een restaurant en snack. Het project heeft 760.000 gulden gekost en is gezamelijk gefinancieerd door de regering van Curaçao en USONA. USONA heeft 589.000 gulden aan het project bijdragen en de regering de overige 171.000 gulden.

6 reacties op “Playa di Piskadò opgeknapt”

 1. Ja, dat heet kapitaalvernietiging !

 2. Jaren geleden werd op Lagoen ook zo’n leuk project opgezet. Toilethokjes douches en nog wat meer van die ongein. Een half jaar later stonden er alleen nog maar wat cementblokken muren, de rest, WC poten deuren inclusief kozijnen, alles maar dan ook alles was gejat. Zal over een jaartje wel eens daar gaan kijken op Westpunt in de hoop dat ik ongelijk krijg, maar ik vrees voor het ergste.

 3. Advies aan de Nederlandse regering; laat USONA zijn lopende verplichtingen afwikkelen en dan opdoeken die geldsmijterij. Dat geld kan dan aangewend worden ter verlichting en verbetering van onze eigen bejaardenzorg.

 4. een hoop geld voor het strand aanharken, een paar huisjes neer zetten en een parkeerplaats maken.
  misschien ben ik achterdochtig, maar zou er iemand zijn van onze politic die daar geld aan verdienen.
  projecten uitbesteden schijnt een lucratief handeltje te zijn voor onze politici.
  kijk maar naar weichi, daar heeft onze vriend Godett, toch ook weer aardig wat centjes mee weten te verdienen.
  een groot terrein kaal maken en vervolgens gebeurt er niks mee…..
  om maar te zwijgen over de natuur die daar verwoest is…
  ra ra ra hoe kan dat?

 5. Kijk dat blijkt wel weer,171.000 van de eigen regering???Laat mij niet lachen en de rest komt uit NL,ze moesten zich de ogen uit de kop kapot schamen en vrolijk doorgaan met NL zwart maken,alles wat hier opgeknapt word komt uit NL vandaan,en wat zonder zoals ze graag willen??,alles naar de moer laten gaan,dat is de toekomst van Curacao…

 6. Wat lees ik nu…geld van USONA(Nederland)?? Weet Wiels dit wel???