• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister-president Gerrit Schotte is op Barbados voor de Caribbean Renewable Energy Forum (CREF)-conferentie. Schotte woont daar onder andere een debat tussen Barbados en Bermuda over het energiebeleid bij, en de premier zal zelf ook een presentatie geven.

De presentatie zal worden afgesloten met een video over Wifi Mobiles van Curaçao. Er bestaat een grote kans dat Schotte opnieuw een ontmoeting zal hebben met premier Freundel Stuart van Barbados. De twee heren spraken al eerder over een samenwerking op het gebied van alternatieve energie.

CREF
CREF zorgt voor de ontmoetingslocaties waar overheden, publieke utilitiesbedrijven, financiële instellingen, internationale organisaties en wetenschappers bijeenkomen om te discussiëren over ‘vernieuwbare energie’. Dit alles vanuit het Caribisch perspectief. Jaarlijks doen tussen de 300 en 350 organisaties mee aan de conferentie.

Premier Gerrit Schotte met honorair consul van Nederland Anthony Gittens, bij aankomst op Barbados

Foto: Ramsay Soemanta

10 reacties op “Schotte voor CREF-conferentie op Barbados”

 1. Wat bereik hij met al die reizen voor het eiland. Ik zou graag weten hoeveel protocol heeft hij getekend. Hoe lang nog leugens loop te verkopen. Maar wat hij niet door heeft dat de bevolking hem door en dan is afgelopen.

 2. Shit Gerrit
  Nu valt het wel echt een beetje teveel op dat je de boel belazert. Maar de domme Curacaoenaar denkt: hij is toch onze premier? Laat die man reizen swa. Nu zijn wij aan de beurt met regeren.

  Jarenlang heb ik op school gezeten. Universiteit gehaald. Was ik maar niet naar het vwo geweest. Alleen lagere school. Had ik ook premier kunnen worden…….

 3. Daar gaat ie weer… ik zie dat hoffotograaf Soemanta ook weer mee mag op kosten van de belastingbetaler, en troetel poedel Stella van Rijn zal dus ongetwijfeld ook zijn meegevlogen – op kosten van dezelfde belastingbetaler.

  En het Curacaose volk, kun je het ergens ter wereld dommer vinden, vind het allemaal normaal.

 4. nooit stem ik meer op die man, die alleen maar mooi weer wil spelen.
  weer lekker met zijn fotograaf op stap op kosten van het land.
  mooi in het pak, glad smoeltje en lekker luchtje op.
  maar van binnen totaal verrot….
  ik heb nooit geweten dat hij met de maffia van curacao verbonden was.
  deze hele coalitie krijgt van mij nooit meer een stem.
  dan toch maar liever de PAR…

 5. Helaas, helaas, helaas in goed vertrouwen (aantrekkelijk partijprogramma op papier) ook voor Gerrit “Airmiles”Schotte gestemd.
  NEVER, NEVER, NEVER again.
  Hopeloos mslukt in zijn regeringsverantwoording!

 6. Er zijn al initiatieven geopperd waarbij zonne-energie een prima alternatief kan zijn. Produceer daarmee waterstof en electriciteit en je hebt de Isla nooit meer nodig. Dat proces levert puur water als afvalstof. Maar het is kennelijk leuker om jarenlang te babbelen en gewichtig te doen, waarbij er verder niets gebeurd. Mooi eiland dat Barbados, met een stabiele regering. Misschien kan Schotte beter daarover eens een balletje opgooien. Barbados is overigens nog steeds gewoon lid van de British Commonwealth. Die Engelsen zien ze daar niet als “kolonisator”, ondanks dat de slavernij ook op Barbados eeuwenlang een bloeiende handel is geweest. En bijna iedereen speekt Engels en verzamelt GEEN autowrakken in de tuin.

 7. Wat is dat toch een mooi baantje zeg, PM spelen. Ik vind dat reizen ook wel leuk moet ik zeggen. Alles 1e klas, prima hotels, lekker eten, helemaal geweldig. Ik moet me nu scheel betalen als ik zoiets zou willen.

 8. De grond wordt heet hier en Schotte peerd hem alweer.
  Mijn stem, die ik in vol vertrouwen gaf, krijg je niet meer. Voor mij “Schotte”ben je een grote lafbek geworden.

 9. En Aqualectra heeft weer 20 jaar alleenrecht op het verstrekken van electriciteit.
  Kunnen ze dat wel aan alternatieve energie?

 10. Is ie weer op reis?