• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser El Hakim van Economische Ontwikkeling heeft gisterochtend de medewerkers van Dok Maatschappij geïnformeerd van de ontwikkelingen rond het bedrijf. “Het is in het belang van de werknemers dat Dok zich ontwikkelt tot een world class company”, aldus de minister.

De minister zat gisterochtend om de tafel met Angelo Meyer, Evert Molina en Evoirette Bazoer van de vakbond van Dok (PWFC). Tijdens de vergadering gaf El Hakim een toelichting over het Turn Around Team, bestaande uit deskundigen op het gebied van projectdevelopment, dat rond 15 december een beleids- en uitvoeringsplan voor Dok zal opleveren.

Eigen toekomst in handen
“De ontwikkeling van Dok is belangrijk voor handel richting Curaçao”, vertelt de minister. “Wij moeten samenwerken om dit te bereiken.” Het plan van het Turn Around Team zal met ingang van 1 januari 2012 operationeel moeten worden, met of zonder strategische partner. “Ik blijf herhalen dat ik geen enkel probleem heb met Damen Shipyards. Maar wij moeten onze toekomst in eigen hand houden. Wij blijven in contact met Damen over de mogelijkheden die een strategische samenwerking kan hebben”, verklaarde de minister.

Steun
Volgens de minister zal het Turn Around Team verschillende werknemers en klanten van Dok bij de plannen betrekken. De vakbondsleden gaven aan hun volledige steun te zullen geven aan het team van deskundigen. “Wij betreuren het misverstand over het contact met Damen. Nu wij geïnformeerd zijn, staan wij positief tegenover de bedoelingen van minister Hakim. Wij zullen het Turn Around Team alle steun geven”, aldus Angelo Meyer.

5 reacties op “Steun voor nieuw plan Dok”

 1. Een dwaas als jij Churandi stelt geen prijs op inzicht; hij wil alleen maar zijn mening kwijt.

 2. Och, Geef die mensen wat meer salaris. Houden ze op met klagen en kunt u, minister Hakim, door gaan met uw turn around team of wat dan ook.

 3. Veel beloven en weinig geven doet de gek in vreugde leven.

 4. 1 tip aan DAMEN Shipyards:

  Investeer uw geld in een ander land!!! Doe geen zaken met deze charlatan van een El HAKIM. Kennelijk had hij gerekend op een bedrag uit de kassa van DAMEN om zijn torenhoge belastingschulden (die hij niet afbetaald) te kunnen voldoen en wilde u dat niet betalen. Groot gelijk. Hij is nu op zoek naar een bedrijf wat wel zijn privézakken wil vullen(zoals bij Blue Bay en de bunkerolie)

  Hij is niet voor niets één van de ministers van dit clownskabinet wiens integriteit ernstig ter discussie staat.

  Betaal dus geen geld om de belastingschulden van El HAKIM af te lossen. Laat Schotte dat maar doen. Misschien kan hij een cheque van Van der DIJS uitschrijven!!!

 5. Ja en paar kinderhanden zijn zo gevuld.