• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Vier gemaskerde mannen hebben gisteravond geprobeerd de Pizzahut in Saliña te overvallen, meldt Paradise FM. Met een machinegeweer werd op het restaurant ingeschoten, maar ze kwamen niet binnen omdat de deur gebarricadeerd was. Het viertal vluchtte daarna weg in een grijze auto.

9 reacties op “Mislukte overval op Pizzahut”

 1. Als je niet op past wordt pizza alleen in salina duurder.

 2. Meer dan tien jaar geleden werd de manager van diezelfde Pizzahut meedogenloos voor de ogen van het personeel bij een overval doodgeschoten.
  Ze hebben ervan geleerd. De Pizzahutters zijn dat niet vergeten. Ze zagen die overvallers al natuurlijk van verre aankomen en hebben de deur gebarricadeerd.

 3. Politie heeft al wel iemand met Marihuana opgepakt… gelukkig…

 4. HAHAHAHAHAHHA @ pipo ! hahahahaha ik bel zo terug voor het adres

 5. Gelukkig hebben we de prioriteiten goed voor elkaar bij die regering, eerst pakken we die zogenaamde “verraders van de PAR” aan. Slaap lekker Curacao…

 6. eindejaars overval periode is hiermee begonnen

 7. Zojuist gehoord dat de overvallers een tweede maar ook mislukte poging hebben ondernomen! Zie hieronder het transcript:

  Tring Tring Tring

  PH: “Pizzahut Salina, hoe kan ik u helpen?”
  OV: “Geef me al je geld!”
  PH: “1x al ons geld; komt u het ophalen of moet het bezorgd worden?”
  OV: “Bezorgen want ik kom er niet in!”
  PH: “Wat is uw adres?”
  OV: “Zeg ik niet!”
  PH: “Maar hoe kunnen wij dan bezorgen meneer?”
  OV: “Verdomme!!!”

  Klik, Tuut Tuut Tuut…

 8. Uhh het Kalf is toch nog niet verdronken zou je zeggen de vroegere eigenaar ,toen pizzahut nog goed draaide is ook overvallen alleen wel overleden daarbij,…..

 9. Ik sluit niet uit dat onze politici, met gemiddeld op het CV niet meer dan 4 danslessen en 8 rijlessen, nu met het voorstel komen om alle grijze auto’s te verbieden.