• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Jacinta Constancia is gisteren voor een korte tijd van baan veranderd. De minister van Gezondheid heeft gisteren een uur voor de klas gestaan bij de Laufferschool. Deze activiteit was in het kader van ‘een dag in de schoenen van de docent’ georganiseerd door Fundashon Material pa Skol.

De stichting bestaat volgend jaar namelijk 25 jaar. In de komende twaalf maanden er aan voorafgaand organiseert de stichting elke maand op de twaalfde dag van de maand een activiteit om hierbij stil te staan.

Docent voor een uur
In de klas gaf Constancia informatie over haar carrière en stond uitgebreid stil bij de structuur van haar ministerie.  Ander prominenten die ook les hebben gegeven aan de Laufferschool waren onder andere Nathaly Antonia- Petronia, Jean Fransisca, minister Lionel Jansen (Onderwijs), Parlementsvoorzitter Ivar Asjes, promoter Julius Koko en parlementariër Eugene Cleopa.

6 reacties op “Constancia voor de klas”

 1. Ik denk dat Constantia de kinderen heeft uitgelegd dat je niet moet liegen als je een van iemand anders geleend fietsje hebt doorgeleend aan je broertje die daar een ongeluk mee veroorzaakt. Maar mocht je toch daarover liegen, dan kun je toch nog een heel goed betaalde baan in de politiek krijgen als je groot bent.

 2. Het is niet leuk meer, jullie hebben al het gras al voor mijn voeten weggemaaid.

 3. phhhhhhhhhh
  Ze heeft zeker uitgelegd dat kruiwagens er niet alleen zijn om afval of puin te vervoeren.

 4. zo te zien staat ze power point afbeeldingen voor te lezen

 5. Ik vraag me af wat iemand die alleen haar veterstrikdiploma heeft voor de klas te zoeken heeft. Ik sluit niet uit dat Constantia met deze daad langer voor de klas heeft gestaan dan dat ze er ooit zelf in heeft gezeten.
  Maar intussen beslist ze wel over de bouw van nieuwe ziekenhuizen.

 6. Ze had beter IN de klas kunnen gaan zitten. Had ze nog wat kunnen leren en in kunnen halen wat ze in het verleden gemist heeft….een goede opleiding.