• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Piet Hein Donner (Koninkrijksrelaties) vindt dat het lekken van de notulen van de Rijksministerraad ook door de Curaçaose regering moet worden onderzocht. Dat zei de minister in een reactie op Kamervragen van SP-Kamerlid Ronald van Raak.

Van Raak had in de Kamervragen Donner verzocht om een onderzoek in te stellen, naar hoe een verslag van de bespreking van de Rijksministerraad openbaar is geworden.

Notulen
De gelekte notulen waren een verslag van de gevolmachtigde minister Sheldry Osepa aan premier Gerrit Schotte. Donner vermoedt dat de documenten op Curaçao zijn gelekt en daarom moet de Curaçaose regering volgens hem ook het lek onderzoeken.

9 reacties op “‘Regering Curaçao moet lek onderzoeken’”

 1. @nederlander,

  Sorry ik zit er helemaal naast, het heeft hem inderdaad geen enkele seconde gekost…. Uit innerlijke beschaafdheid is natuurlijk geen tijd vrijmaken, want nogmaals het heeft hem geen enkele seconde gekost…
  Elke kamervraag kost geen tijd, is slechts een innerlijke beschaafdheid…
  Het is overigens goed dat er kamervragen gesteld worden, want die man moet wel warm gehouden worden met wat er gebeurd. Voor de rest zal die zn hypocriete (nederlandse) houding nooit in het openbaar vertonen.
  Nogmaals sorry Nederlander, ik heb denk ik een hele andere gedachte bij tijd vrijmaken cq time management tijdens werk…
  Het is fijn dat jezelf aangeeft dat je mindere innerlijke beschaving hebt, dat verklaart je reactie(s), dus dan hoef ik mezelf al niet meer te verdedigen 😉
  Even ter info: Wiels gebruikt mensen zoals jij….

 2. @Kasuari. Donner heeft daar helemaal geen tijd voor vrij gemaakt. Vanuit zijn innerlijke beschaving geeft hij antwoord op een aan hem gestelde vraag.
  Daar ik die innerlijke beschaving in veel mindere mate heb zeg ik dan toch nog dat jij gezien je “geen” beschaving het wel helemaal nooit zult begrijpen en je niet anders kan dan je verschuilen achter je miezerige kinderachtige en ook nog stupide opmerkingen.

 3. @ Nederlander,

  Dat ontkracht mijn vorige reactie niet…

  En als jij je afvraagt waarom Donner daarover zich druk moet maken… blijkbaar heeft die man er alle reden toe, want hij heeft er weer tijd aan gespendeerd… 😉 Capice back to you?

 4. @Vito, “het volk in de steek laten net als Sebrenicia” is toch volgens mij wat ze noemen een stoot onder de gordel ? Ikzelf denk dat het een miezerige, kinderachtige reactie van een gefrustreed iemand is.

 5. @Kasuari.
  Zal even vertellen hoe er hier over gedacht wordt en zal het zo eenvoudig mogelijk houden; Het verslag dat Josepa over die Rijksministerraad heeft geschreven ter informatie aan Schotte is op de lijn Curaçaohuis/Forti gelekt. Waarom zou Donner zich daar verder druk over maken, het is dus een probleem tussen Josepa en Schotte. De notulen van de Rijksministerraad zijn niet gelekt. Capice ?

 6. Op het moment dat deze regering Gumbs in de staten zijn verhaal laat vertellen, pas dan krijgen ze van mij wat vertrouwen, nu, totaal maar dan ook totaal niets.

 7. Die Donner is gewoon een slapjanus en heeft totaal geen uitstraling. Volgens mij werd hij vroeger ook altijd gepest op school en heeft daarom angst om zelf iets te ondernemen.

  Inderdaad houd gewoon je mond of grijp gewoon in, maar kom niet met allerlei vage smoesjes om je handen schoon proberen te houden.

 8. @Vito, je hebt helemaal gelijk. Ik denk dat minister Donner ook iets heeft van ‘jullie zoeken het maar uit daar’. Ik kan me niets anders voorstellen. Of moet het een strategische zet zijn. Want hoe kan je dit anders het uitleggen? Ik weet niet mmer wat hier moet gebeuren vóórdat NL gaat ingrijpen.

 9. Hoe denkt minister Donner dat een regering die zijn eigen veiligheidsman dhr Gumbs aan de kant heeft gezet zo’n lek kunnen onderzoeken.Het is toch water naar zee dragen. Hij kan wel opdracht laten geven aan de recherge of rst om zo’n onderzoek te verrichten dat zullen ze weer gaan zien als buitenlandse inmenging. Minister Donner laat dingen teveel doorsidderen door besluiten uit te stellen. Op gegeven moment zal hij moeten kiezen tussen ingrijpen en zijn mond houden en het volk in de steek laten net als Sebrenicia en later spijt van hebben niet op tijd te hebben gereageerd.