• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De regering  heeft donderdag, tijdens de vergadering van de Raad van Ministers, ingestemd met de ‘terms of reference’ van de werving en selectie procedure voor een nieuwe general manager voor Curoil. De  vorige directeur, Gensley Capella, werd na vijf jaar dienst niet herbenoemd.

Om de Raad van Commisarissen van Curoil te assisteren in het proces, wordt de hulp van een deskundige op het gebied van werving en selectie ingeroepen. Het eerste actiepunt is om een profielschets op te stellen die goedgekeurd moet worden door de RvC. Het wordt een open sollicitatie en transparante procedure die zal moeten leiden tot twee kandidaten die aan de aandeelhouder worden voorgesteld.

6 reacties op “Werving general manager Curoil van start”

 1. Naar wat ik heb gelezen verdiende Capalla zo’n slordige 30 mile per maand tegen de tijd van zijn vertrek. Naar mijn idee in vergelijking met directie leden/ gm’s in het private bedrijfsleven en ongekend hoog bedrag zeker voor Curacaosche begrippen.
  Ik vraag mij af waarom? wat is Curoil? Een staatsolie bedrijf? Nee de raffinaderij produceerd, de pompen dan? nee die worden veelal door particulieren beheerd, dus curoil is verantwoordelijk voor de distributie dmv van die paar tankwagens en wat opslag….en natuurlijk de tak die de airport voorziet en het huishoudelijk gas wat je met een beetje geluk 3 en halve maand na je bestelling in huis hebt. Is deze taak om dit in goed banen te leiden nou 30.000 per maand waard terwijl de gewone curacaoenaar met 2000 een spekkoper is?

 2. Mooie plek voor Schotte om z’n zakken snel te vullen!

 3. nee van der dijs zal wel op een of andere manier de plek pakken, mag van schutte, familie, vriend of geldschieter?? en gezien de ervaring van enkele jaren geleden, zal wel weer mot worden met de betaling van pompen aan, hier gaan we weer, volgende schuldophoging

 4. of Monk

 5. Ben benieuwd of er sprake zal zijn van nepotisme…

 6. Niets voor Asjes?