• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser El Hakim heeft zijn zwijgen doorbroken. “Ik heb altijd vertrouwen gehad in ons rechtssysteem, daarom heb ik nooit gereageerd op de zaak”, aldus de minister van Economische Ontwikkeling na het bericht van het Openbaar Ministerie (OM) dat er niets schort aan zijn integriteit.

“Ik adviseer diegenen die de gewoonte hebben ontwikkeld een negatieve sfeer te creëeren en ons volk opzettelijk te misinformeren, hun tijd beter te gaan besteden om samen te werken aan verbetering van ons land Curaçao”, zegt Hakim. “Voor degenen die hieraan twijfelen is dit een goed voorbeeld dat ons democratisch bestel functioneert.” Na maandenlang onderzoek door de Landrecherche is er volgens het OM niets naar voren gekomen om een zaak te beginnen tegen Hakim.

Negatieve houding
Alle verkeerde voorstellingen die worden gegeven van de integriteit van de bewindslieden zijn vruchteloos geweest vindt de minister. “Met deze negatieve houding proberen zij de ontwikkeling van het land tegen te houden. Het rookgordijn maakt dat wij kansen kwijtraken om Curaçao te lanceren in een autonome en soevereine economie.”

Oprecht
Hakim roept iedereen op elkaar te behandelen op een positief en hoog niveau. “Je kunt een criticus zijn maar je kunt niet tegen de ontwikkeling van ons land zijn. Wij zijn een klein land waar iedereen elkaar kent. Laten wij ons niet laten afleiden met het vernietigen van een ander, maar samenwerken op oprechte wijze en met integriteit.”

4 reacties op “Hakim reageert op resultaat OM”

 1. Laat al die
  figuren hun verdraaide belastingen betalen en afdragen, dat moeten we allemaal, nietwaar. Aqualectra dient onmiddellijk 150.000 te gaan innen wat voor maffioso praktijken zijn dit.

 2. Dat het OM geen zaak begint, is geen bewijs van onschuld. Het OM maakt afwegingen. daarbij zou maatschappeliJke onrust best eens kunnen meewegen. Bovendien is niet gezegd dat het onderzoek stopt. Als ik OM was, dan zou ik nu ook even rust willen en aannemen dat de signalen van wat “normaal” is nu wel duidelijk zijn. Politiek zal wel wakker zijn nu. Doelen op het gebied van politieke gedragsregels lijken bereikt.

 3. Vraag me af hoeveel het gekost heeft, deze uitslag

 4. MFK en coaltie wilde toch juist onderzoek naar het OM???