• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curaçao nieuws helmin wielsCURAÇAO – “Rosenmöller moet terugkomen naar Curaçao en worden ondervraagd. Als blijkt dat hij op illegale wijze aan vertrouwelijke informatie is gekomen, moet hij worden gearresteerd”, laat Pueblo Soberano leider Helmin Wiels weten. De PS-leider wil dinsdag aangifte doen tegen de oud Groenlinks-politicus.
Volgens Wiels is Rosenmöller niet professioneel bezig. “ Hij is politiek gekleurd, partijdig en illegaal bezig.” Wiels verdenkt  Rosenmöller van illegale praktijken, omdat hij in zijn rapport zou verwijzen naar vertrouwelijke stukken over dubieuze financiële transacties. De PS-leider wil weten hoe hij aan deze stukken is gekomen.

Diep bezorgd
Dinsdag wordt er vergaderd in de Staten en zullen er moties worden ingediend tegen de commissie Rosenmöller en de dreiging van Nederland om in te grijpen. Voormalig minister-president van de Nederlandse Antillen Emily de Jongh-Elhage is diep bezorgd over de huidige situatie en heeft aangifte gedaan wegens de opruiende taal van Wiels.

35 reacties op “Wiels gaat aangifte doen tegen Rosenmöller”

 1. Wat goed van Wiels. Je kan toch niet iemand in je huis laten om te doen wat tie wilt.
  Als Wiels fout doet oke, maar welke opties blijf er nog over?
  PAR ?
  Tromp?
  Maduro bank?
  Wat heeft de bovenstaande Curacao goed gedaan?
  Als er maar 1 ding is, zal dat mij verbazen.

 2. Pssssssssssssst OM
  Hr Wiels komt op bezoek, check wel even als hij body bags bij zich heeft, oh misschien als hij er toch is kunnen jullie hem gelijk verhoren wegens oproepen van rellen, haat zaaien en rassendiscriminatie en ongeoorloofd gebruik van rijksmiddelen.

 3. @Ikke
  Wiels niet speelt volgens de regels van het spel en dus steeds zal winnen. Er blijft echter straks één grote verliezer over en dat is het Curaçaosche Volk. Je zou kunnen zeggen eigen schuld dikke bult, maar zij zien dat nu nog niet zo. Nu is iedere verbale overwinning van Wiels een hallelujah voor het volk. Soms als ik op het nieuws in het Midden Oosten een juichende massa zie die met kalashnikovs in de lucht schieten omdat hun leider die ochtend van zijn constipatie is verlost, denk ik wel eens aan ons volk

 4. Ben alweer een tijdje weg uit Curacao en wat ik voelde toen ik nog op het eiland woonde voel ik nu op afstand nog veel sterker: een volk van idioten kiest een regering van idioten.

 5. @ikke #3 werkte prima met de centrum partij in NL: totale mediestilte. maar ja daar zullen hier Nobo, Vigilante en UN niet aan mee doen..

 6. Grappig hoe die PSers toch steeds het Om en justitie aanroepen voor hun onzin als het hun uitkomt, terwijl ze andere dagen roepen dat het het een Nederlands bolwerk is.
  Asjes was maar wat blij met de uitspraak dat zijn 2 fulltime ambtenarenlonen moesten worden doorbetaald zonder dat hij hoefde te werken, na uitspraak van een anders door hem zo gehate rechter. en nu is Wiels dag in dag uit bij de openbaar aanklager te vinden..

 7. Menèr Wiels heeft gezegd dat hij een lijst gaat maken van de 40 mensen die hebben gesproken met de commissie. Als hij doorwerkt kan hij deze lijst nog voor 8 december af hebben…

 8. Wat Wiels doet is gewoon slim, hij houd zich aan geen enkele etiquette, raast en roept van alles, beledigd iedereen die hij wil, spant het hele apparaat voor zijn eigen kar.

  Nu zijn er paar oplossingen voor (of tegen):
  #1 pappen en nat houden.
  Nadeel dat hij zover door kan gaan en volgens krijgt dat er geen we terug is, dan ben je te ver met hem meegelopen..

  #2 Keihard terug slaan, zelfs nog harder!
  Ook in zijn voordeel, dan kan hij tegen zijn achterban roepen: zie je wel, ze koloniseren!! Wordt een messias of martelaar en klaar, een opstand.

  #3
  Negeren, niets met zijn woorden doen.
  Hier kan hij niets mee, zonder reacties heeft hij niets om tegen te ageren.. (DE oplossing)
  Maar dat zal de politiek niet snel doen, ook al deze mensen hier niet. Iedereen wil zijn puntje maken tegen Wiels (of Met Wiels, hangt er vanaf aan welke kant diegene staat) het jammere is dat Wiels niet speelt volgens hun regels van het spel en dus steeds zal winnen..

  Think about it…

 9. Helmin Debiels is er weer. Natuurlijk vind hij het niet fijn dat die criminele kliek gewoon betrapt wordt bij het zakkenvullen. Dat vinden criminelen nooit leuk. En dan ook nog eens een Nederlander die het op papier zet! Wat vervelend voor Debiels en zijn corrupte vriendjes.

  Bij dit (strip)figuur denk ik altijd aan een doorgeslagen chollar die in de staten is verkozen door een stel echte idioten.

 10. Een verzoek aan de desbetreffende instantie op Schiphol: mocht een zekere Helmin Wiels weer eens ons land willen binnenkomen geef hem dan een 200% controle, hij vond het verleden keer zo lekker en zoiets wil ik niet dat hem onthouden wordt.

 11. Onze brulaap vaardigt een arrestatiebevel tegen Rosenmöller uit en stuurt dat ook naar Interpol. Dus Paul wees gewaarschuwd dat je in naam van het land Curaçao ieder moment gearresteerd kan worden in opdracht van, Brulaap, alleenheerser van hetzelfde eiland.

 12. Wiels snapt er weer eens geen donder van en spreekt zich zoals gewoonlijk weer zelf tegen in het perbericht.
  – Hij geeft aan dat Rosenmuller moet terugkomen naar Curacao om ondervraagd te worden en indien hij illegaal aan informatie is gekomen moet hij worden aangehouden. NOOT: Het OM bepaalt wanneer iemand aangehouden moet worden.

  Wiels gaat alvast aangifte doen!!! Waarom moet hij eerst verhoord worden dan???

  Het OM heeft het er maar druk mee om al die aangiftes op te nemen van mensen die de barsten verstand hebben van het juridisch proces.

  Doe eens normaal…dan doe je al gek genoeg

 13. za 08 okt 2011, 09:09 | lees voor
  Nederlanders Curaçao in gevaar

  AMSTERDAM –  De veiligheid van Nederlanders op Curaçao is in het geding. Daarvoor is de PVV bang na een ‘oorlogsverklaring’ op internet.

  Foto: ANP
  Ads door Google
  Beleggen bij Binck
  Beleg bij de Beste internetbroker. Open een Gratis rekening bij Binck
  BinckMobile.nl/
  KRAS.nl Curaçao
  De mooiste vakanties naar Curaçao. Boek nu online!
  KRAS.NL/Curacao
  Second home Curacao
  New constructed Villa’s Affordable prices
  www.villaparkfontein.com
  De gedoogpartner eist actie van minister Donner (Koninkrijksrelaties) voor de situatie uit de hand loopt. „Er moet extra marechaussee worden ingezet om de veiligheid van Nederlanders te garanderen, zegt PVV-Kamerlid Lucassen, die wil dat er een negatief reisadvies wordt gegeven.
  De PVV schrok van inmiddels verwijderde berichten op Facebook. Daar werd onder meer opgeroepen om ‘ten strijd te trekken tegen alle ‘kontlikkers’ die Nederland een helpende hand willen geven om van Curaçao een ander BES-eiland te maken’. „Ben je klaar om de oorlog aan te gaan?”, viel er te lezen.
  Lees alle details vandaag in De Telegraaf

  Weekendabonnement?

   Mail  Print
  GERELATEERDE BLOGS

  Twingly blog zoeken
  PVV bang na “oorlogsverklaring” op facebook5 uren geleden 

 14. Wiels is gewoon een zielige man, een soort Wilders van Curacao. Beetje roepen als en kip zonder kop. Die man kan beter aftreden en het stokje overdragen aan iemand die hersenen heeft en betrouwbaar is. Deze regering is gewoon niet goed voor het eiland. Nog even en niemand wil straks nog investeren op dit eiland en het eiland glijd weg de afgrond in. Oja dan kan Nederland wederom komen opdraven omde zooi van dat ongeschoolde zooitje op het eiland op te ruimen. Wiels ga aub doen waar je goed in bent. In de zon zitten en in de avond naar club St. Tropez een beetje belangrijk lopen doen in je kostuum uit de jaren 80.

 15. Laat maar komen dat rapport. als je niets te verbergen hebt.
  Maar uit de reactie van Wiels blijkt dat hij heeeel veel te verbergen heeft
  Het is zo des de meer er niet in de haak is, des te groter de paniek.
  nou, de paniek is heel groot.

 16. Wiels gaat door totdat hij zijn vinger snijdt .Hij lijdt aan eigenzinnig complex en dat is gevaarlijk..

 17. zondagochtend 09-10-11 08.00uur

  wetende dat ons volk de volgende dag vrij is heeft iemand de moeite genomen om het volk de volgende dag namelijk 10-10=11 ze een passende cadeau te geven. Hoe feestelijk het een jaar geleden was , hoe grimmig nu.
  Diverse pick-up zie ik door de straten rijden van Willemstad. daarin mannen en vrouwen met een regenboog band om hun arm.
  Ik denk het is zover de stap is genomen, de telefoon gaat over heb je het gehoord?
  Wat vraag ik aan de persoon die me belt, een staatsgreep zegt de persoon door de telefoon. Ik zet de radio aan maar hoe ik ook zoek van de 40 radio stations die we rijk zijn
  hoor ik alleen het volkslied en verder niet.
  Verward vraag ik me af wie heeft de stap genomen en hoe nu verder. Wie is er eindelijk zo wijs geworden en heeft gezegd tot hier en niet verder.
  Ik schrik op ik hoor een raar geluid gelukkig het is de wekker en ik schrik wakker maar toch waarom heb ik deze droom

 18. Wiels, doe dan ook meteen aangifte wegens Schotte.. die op illegale wijze aan vertrouwelijke info over Tromp kwam.. ja ja dat dacht ik al.. een misselijk mannetje die Wiels.. alleen maar woorden maar daden ..

 19. Wiels denkt dat hij de “highway to freedom” heeft gevonden, door steeds meer Nederland te schofferen. Het kan voor velen de “highway to hell” worden. Maar daar stoort de roeptoeter van “Mijn Volk” zich niet aan. Zijn gelijk is het belangrijkst. Mensen dom houden en grote bekken geven. Knokploegen en ophitserij. allemaal wel goed, maar beseft niet dat de macht al feitelijk in handen is van Wiels. Wiels draagt de minister van justitie op om onderzoek te doen naar Rosemuller. De minister geeft hiervoor niet thuis en Wiels neemt gewoon de taak van de minister over. Vanuit Forti wordt daarover niets vernomen. Daar hebben (wellicht corrupte) ministers niet het lef of de authoriteit om deze straatvechter aan te pakken en terecht te wijzen. Slappe hap, die het land volledig in een isolement gaat storten. Niemand wil hier nog iets mee te maken hebben in de toekomst.

 20. Wiels, het wordt erg warm onder je voeten of niet?

 21. Hij mag wel opschieten, kan nog net voor hijzelf vastzit.

 22. Zomaar een gedachte; zou Wiels die zogenaamde geheime stukken niet in handen van Rosenmuller gespeeld hebben als schaakzetje (pionnetje vooruit naar zijn onafhankelijk Curaçao). Aan de andere kant moet ik concluderen dat hij niet kan schaken, daar heb je toch iewat intelligentie voor nodig. Mensen gele sterren opplakken en/of dronken voeren en ze de Nieuwstraat insturen, is wat simpeler.

 23. Wat een “bananen republiek” zeg…. hahahahah dit is vrijdagmiddag leesvoer zo triest dat je er maar om moet gaan lachen!

  Het zal me niets verbazen als Wiels onder een pseudoniem hier op versgeperst zijn frustraties uit.. wat een kerel zeg! Totaal geen respect voor een man als deze…

 24. Het zoveelste rookgordijn om maar niet de inhoud (integriteitsproblematiek) te moeten toucheren. Allemaal spelletjes er omheen om de domme schreeuwende massa vooral maar dom en op je hand te houden.

 25. Op pakken die Hutu hitser. Wat ‘s die man fout. we weten allemaal wat er met Theo van Gogh is gebeurd. Die had ook altijd een grote bek. Een keer gast het fout.
  Onbegrijpelijk dat niemand die kleuters aanpakt. Schotte voorop.

 26. @Mark, spijker op zijn kop. Wiels maakt zich zo langzamerhand onsterfelijk belachelijk.
  Daarbij, wilde hij het OM niet ook laten onderzoeken? En verder de hele rechterlijke macht?

 27. Was het niet minister president Schotte die toestemming heeft gegeven? Verder las ik net dat alle 40 namen vrij gegeven gaan worden die meegewerkt hebben aan dit rapport! Kan leuk worden want heer Wiels gaat hier goed de fout in! Het is beter dat Ministe Wilsoe opdracht gaat geven om heer Wiels eens te onderzoeken! Overigens sinds wanneer kan een mnir een PG opdracht geven? Welke wereld wonen we?

 28. Wiels (hij mag als chauffeur) en de hele regeringskleuterklas een gratis tripje van 3 jaar aanbieden in de LOCObus!
  Laat ze dan maar in de verkeerstuin rondrijden en “oefenen” en als ze wat bijgeleerd hebben mogen ze misschien ooit nog eens op het politieke toneel proberen op te treden.
  Wat een aanfluiting. SHAME – SHAME on yu!

 29. Wiels Wiels Wiels, de hele wereld is op de hoogte van deze dubieuze financiele transactie, dit hebben ze zelf in alle medias bekend gemaakt.

 30. Maar..wat vindt Wiels nou van de bevindingen van Rosenmuller. Het meest opvallende is dat er nog niemand heeft gesteld dat het rapport inhoudelijk onjuist zou zijn. En dat is toch de meest gemakkelijke manier om het te ontkrachten. We moeten dus gaan vrezen dat het allemaal klopt! Dan is het ook begrijpelijk dat men geen onderzoek wil. Je hoeft immers niet te onderzoeken wat je al weet.

 31. Die vertrouwelijke stukken over dubieuze financiële transacties, ta horta è la horta nan fei bo kas, bo ta ripera nada anto ?

 32. ow die wielie toch hahaha. we gaan lekker vooruit met deze man!

 33. Even denken, meneer Wiels. Is dit hele verhaal niet begonnen omdat minister-president Schotte stond te zwaaien met op illegale wijze verkregen stukken over dubieuze financiele transacties? Of is het niet strafbaar als meneer Schotte het doet en wel als meneer Rosenmöller het doet? Ik heb u geen aangifte tegen meneer Schotte c.s. zien doen?

 34. Dit is een manier om te vragen hoe hij aan deze stukken kwam? Degene over wie die stukken gaan zouden ook gearresteerd moeten worden. Hoe moet je dat dan vragen? Of vergeten we dat gewoon?

 35. De Curacaose Mugabe is volslagen gestoord. Ik snap werkelijk niet dat dit figuur niet wordt opgepakt en opgeborgen.
  Misschien kan hij in zijn aangifte eveneens vragen hoe Schotte aan de gegevens van iemand komt en die oo TV toont.
  Wat een l…l!!