• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gesteund door verschillende leden van zijn partij, heeft de 42-jarige Stephen Walroud zich kandidaat gesteld voor het voorzitterschap van de PAR. Walroud is geen onbekende van de partij en in politiek. In twaalf jaar heeft Walroud PAR twee keer vertegewoordigd in de eilandsraad.

“Als voorzitter van de PAR wil ik leiding en richting geven aan de nieuwe uitdaging voor de PAR. Nadat de PAR 10-10-10 voor elkaar heeft gekregen is de partij gegroeid en samen met andere vertegenwoordigers uit onze gemeenschap een Autonoom land Curaçao, sterk en waardig”, aldus Walroud. “Daarom moet naar mijn mening de PAR bovenal haar deuren openen om mensen van alle leeftijden, rassen en religies die een positieve bijdrage willen leveren aan het land, binnenlaten.”

Vergadering
Op 13 oktober vindt de algemene ledenvergadering van de PAR plaats, waarin de partijleden een nieuw bestuur en een nieuwe voorzitter zullen kiezen. “De leden van de PAR kunnen hiermee kiezen voor nieuwe gezichten en mensen met een innovatieve boodschap die samen met onze politieke leider Emily de Jong Elhage en haar team een grote steun zijn voor de partij. Het zou voor mij als relatief jonge kandidaat een eer zijn om te worden gekozen.”

1 reactie op “Nieuwe voorzitterschap PAR beschikbaar”

  1. ik snap nou echt niet wrm ik voor deze partij vroeger heb gestemd. de partij par moet echt ophouden met bestaan niet goed voor curacao. we kunnen dan beter gwn de nlse regering dan op curacao laten regeren als deze partij aan de macht komt