• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Spraakmakend nieuws, een knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag geeft John Baselmans zijn mening over de brief die naar ISLA is gestuurd. 

Iedereen is in de zevende hemel, de regering heeft DE brief gestuurd naar de ISLA, dat alles conform zoals de rechter bevolen heeft. Maar wat staat er WERKELIJK in die brief? Lees deze passage s.v.p. twee of meerdere malen: “Fakkelen van gassen kan gebeuren bij het opstarten en stopzetten van installaties, bij onregelmatigheden in het proces en om de drukvariaties van procesgassen tijdens normaal proces te regelen..”

Enkele slimme juristen hebben met deze brief de ISLA de vrijwaring gegeven dat ze onbeperkt kunnen fakkelen!

O, wacht er is nog een regel: “Onder overmatig affakkelen wordt voortaan verstaan fakkelen, dat niet onder voornoemde omstandigheden plaatsvindt.”

Hallo mensen, dit is een vrijbrief om de lucht vol te gooien met vergif! Want is het niet het opstarten, dan is het wel stopzetten. Is het niet de druk, dan is het wel het proces regelen! Ik feliciteer die jurist die dit handig in elkaar heeft gezet want weinig mensen willen kennelijk zien dat er geen cent betaalt gaat worden nu met deze vrijbrief van onze regering. Het zal weer rechtbank worden, want voorlopig is deze brief wel een leidraad voor onze raffinaderij.

 

Wil jij iets delen met de wereld? Mail je ingezonden brief naar: redactie@versgeperst.com

2 reacties op “Ingezonden: De laatste regels”

  1. KOM OP WIELS !! “Jouw Volk” vraagt om actie. Laat je eens horen.

  2. Nouja, hoe kan dit nou……..Deze regering is toch voor het volk???