• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Leden van de Raad van Advies (RvA) waren onlangs in Nederland voor de tweejaarlijkse vergadering. Na verschillende vergaderingen met de delegaties van Nederland, Aruba en Sint Maarten, heeft de RvA Rotterdam bezocht om te vergaderen met de directeur van het departement van veiligheid.

De leden van de RvA hebben bezoek gebracht aan de Stichting De Meeuw, die werkt aan projecten die speciaal gericht zijn op Antillianen. Ook bezochten zij basisschool de Regenboog in Beverwaard, waar de de schooldirecteur  uitleg gaf over het onderwijssysteem dat zij op school gebruiken. Het systeem helpt onderwijs van kinderen te bevorderen en zorgt voor minder schoolverlaters.

1 reactie op “RvA bezoekt Nederland”

  1. Ben ik de enige die het nut van deze reis graag wil afzetten tegen kosten van businessclass vliegtickets, overnachtingen in 5 sterren hotels, riante daggeldvergoedingen en desalnietemin tevens exorbitante declaraties? Tel dat allemaal eens op, bekijk wat je daarmee in Nederland bereikt hebt en wat je ermee in de armenwijken op de eilanden had kunnen doen.
    Ik denk zo ook dat het veel meer nut heeft als de lijffotograaf eens in die wijken gaat fotograferen in plaats van bij de New York Yankees. Alleen al van het jaarsalaris van Stella van Rijn, die de gebrekkige schoolopleiding van haar baasje Schotte moet camoufleren, kun je Souax flink vooruithelpen. En daarnaast ook Muizenberg van het bedrag wat Stella jaarlijks nog eens aan vakantiereisjes spendeert op kosten van de belastingbetaler.