• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister van Verkeer, Transport en Ruimtelijke Planning Charles Cooper wilde graag met eigen ogen zien wat er gebeurt in de Parera en Cocowijk en bracht daarom een bezoek aan de wijken. In de buurten vinden werkzaamheden plaats waar Cooper opdracht voor heeft gegeven.

De werkzaamheden in Cocowijk en Parera zijn momenteel in de afrondende fase. Er moet alleen nog verlichting worden geplaatst, er moet nog een speelpark voor kinderen en een plein komen en er moeten nog planten worden geplant.

6 reacties op “Cooper in de wijken”

 1. Eindelijk goed nieuws.

 2. Eindelijk goed nieuws! Alles in het leven is gekoppeld aan geld.
  Dus als er geld uitgegeven moet worden om curacao mooier te maken doe maar, want als er niks gebeurt gaat men zeggen dat het geld in verkeerde zakken terecht komt.

  ga zo door en pak alle wijken en wegen aan.

 3. Even zijn kado van de aannemer ophalen en weer wegwezen!!!!

 4. Cooper bezoekt de wijken waar hij aan werkt, nou dan is hij zeker voor het eten thuis !

 5. Zie ik alweer die dure bakstenen. Wat is dat toch? Kan iemand uitzoeken wie hier zijn zak loopt te spekken, want uiteindelijk gaat die pot zo wel heel snel leeg. En dan durft Cooper het in zijn hoofd te halen om de wegenbelasting te verhogen! Net als bij Big Daay wil ik dat er bij mij in de buurt ook weer eens geasfalteerd wordt. De laatste keer was 50 jaar geleden toen er verkaveld werd. En dit met geld van de verkavelaar.

 6. Laat hij dan meteen eens op de safierweg een kijkje nemen. Al een vol jaar wordt er aan die weg gewerkt, maar klaar???? Ho maar. Nu komt de regen periode, dus wordt huilen op die weg. Weg is half afgewerkt en we hobbelen nog. Schokbrekers kunnen we volgend jaar gaan vervangen. Voor invaliden en rug patienten is deze weg een ware marteling.
  Aan het einde van de weg (komende vanaf de caboverdeweg) moet je vol remmen en langzaam verder gaan wegens de aanwezige kuilen. Te lage wagens komen met deuken op de aangrensende weg. En daar is het weer oppassen geblazen. Van het asphalt tot de trotoirband is het open. Arme banden. te nauw om fatsoendelijk de bocht te nemen en groot risico in die geul terecht te komen.

  Als Cooper toch de wijken ingaat laat hij daar eens een kijkje nemen.