• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Joran van der SlootCURAÇAO – Er circuleert een filmpje op internet waarop Joran van der Sloot bekent Stephany Flores te hebben gedood. Het filmpje is uitgezonden in het Peruaanse televisieprogramma ‘De Vierde Macht’. Dat Van Der Sloot de moord had toegegeven was al bekend, de beelden zijn echter niet eerder vrijgegeven.

In het filmpje is de ondervrager te horen die zegt: “Dit is een vraag die je alleen met ja of nee mag beantwoorden, heb jij Stephany Flores gedood?” Vervolgens antwoordt Joran in het Spaans: “Ja”.

Hotelkamer
Van der Sloot bekent verder dat hij Flores op zijn hotelkamer heeft geslagen met zijn elleboog en vervolgens heeft gewurgd. Hij zou kwaad zijn geworden nadat Flores een e-mail had gelezen die ‘betrekking had op iets van vijf jaar geleden, dat hem pijn deed’. Hiermee bedoelt Van der Sloot waarschijnlijk de verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway op Aruba.

Eerste verhoor
Volgens NOS-correspondent Marjon van Royen gaat het waarschijnlijk om het eerste verhoor dat Van der Sloot gaf vlak na zijn uitlevering aan Peru. Hij was opgepakt in Chili, nadat hij de grens over was gevlucht. Van der Sloot trok kort daarna zijn bekentenis weer in.

1 reactie op “Filmpje met Joran’s bekentenis”

  1. Het is volkomen juist wat Marjon zegt. Het is de bekentenis die hij aflegde omdat hem toen beloofd werd dat hij naar Aruba zou kunnen voor verdere vervolging áls hij zou bekennen. Waarom het bijbehorende filmpje nu ineens op internet verschijnt is niet duidelijk.