• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser El Hakim (Economische Ontwikkeling) gaat met een delegatie naar het grootste cruiseschip congres van onze regio, de FCCA Conference & Tradeshow. Hakim zal daar gastspreker zijn. Het congres begint op 3 oktober.

De delegatie van Curaçao zal bestaan uit vertegenwoordigers van CPA, Curoil,Destination Curaçao, Taber Tours, CTB,Kamer van Koophandel, Maduro Shipping, Atlantis Adventure, Fun Bini.

Voorkeurshaven
Meer dat 1200 vertegenwoordigers uit de cruisewereld zullen aanwezig zijn op het congres om te netwerken. Hakim zal een toespraak houden voor de aanwezige ministers en beleidsmakers uit de cruisewereld, met het doel om Curaçao te promoten als voorkeurshaven in het zuidelijk deel van het Caribisch gebied.

FCCA 2012
In zijn presentatie zal de minister uitweiden over de ontwikkelingen en projecten die plaatsvinden op Curaçao. In 2012 zal Curaçao gastheer zijn voor de 19e editie van het FCCA congres. De Curaçaose delegatie heeft een vergadering gehouden met leden van de toerismesector om zich voor te bereiden op het congres.

1 reactie op “Hakim gastspreker FCCA”

  1. Ik dacht toch echt dat iemand anders minister van toerisme is…. Moet niet een Yu di Korsou aangeven hoe fijn het is om op Curacao aan te meren in plaats van iemand te sturen die, let op mijheer Wiels, het Papiamentu niet eens machtig is.

    Waar gaat dit land naartoe?? Zijn we de buitenlandse reizen aan het verdelen?? zodat elke minister de riante dagvergoeding op kan strijken??

    Het is echt een bananenrepubliek.