• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser El Hakim van Economische Ontwikkeling heeft zaterdag zijn steun gegeven aan de bijeenkomst Bal = Bala. Het doel van het evenement is om lokale en internationale stagiaires op positieve wijze voor te stellen aan professionals in de private en commerciële sector.

“Wat ik waardeer aan dit initiatief is dat de interactie tussen jongeren met potentiëel en professionals wordt gestimuleerd”, aldus Hakim. “Professionals op verschillende niveaus krijgen de kans om hun netwerk uit te breiden terwijl zij ook plezier maken”, voegde hij toe.

Buitenlandse studenten
De minister uitte ook zijn waardering voor de Nederlandse jongeren die Curaçao hebben gekozen om professionele ervaring op te doen. “Een student of jonge professional die voor Curaçao kiest, brengt veel voordelen voor onze economie. Vaak komen familie en vrienden hen bezoeken tijdens hun verblijf op ons eiland. Wanneer zij teruggaan naar Nederland fungeren zij als een ambassadeur voor Curaçao, hun positieve ervaringen delend met potentiële bezoekers. Wij willen Curaçao bevorderen in de markt van buitenlandse studenten”, vervolgde de minister.


2 reacties op “Hakim steunt Bal=Bala”

  1. @Rignald, wellicht dat de stagiaire + zijn visite meer werk oplevert dan het baantje dat hij in beslag neemt. Misschien een mooi onderwerp om eens laten onderzoeken door een euh… stagiaire.

  2. Wiels is anders van mening dat deze stagiaires banen inpikken en dat ze snel terug naar NL moeten gaan.. rare regering hoor..