• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De 20-jarige Darlene Martines is zaterdag de zestiende verkeersdode geworden van dit jaar. Martines kreeg vrijdag een ongeluk ter hoogte van Post 5 van Raffinaderij Isla, nadat de vrouw de macht over het stuur verloor omdat zij met een te hoge snelheid reed.

De vrouw moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Zaterdag overleed het slachtoffer aan haar verwondingen in het ziekenhuis. In de auto zat ook een zesjarig meisje, die een lichte hersenschudding en botbreuken aan haar rechterheup en rechterbeen opliep.

5 reacties op “Zestiende verkeersdode”

  1. Eigen schuld dikken bult. Er wordt op Curacao gereden als idioten. Laten we blij zijn dat deze vrouw geen derde schade, verwondingen over erger heeft toegebracht.

  2. Het aller ergste is dat zij haar kind van 6 jaar in gevaar heeft gebracht en zoals VELE ouders hier op het eiland haar kind LOS in de auto gehad. DAAR moet wat aan gedaan worden. Eigenlijk is hier een taak weggelegd voor ons politiekorps..maar ja..als boetes niet geint worden..tjsa…what difference does it make ?!?

  3. Obi, ik ken de situatie niet maar iedereen rijdt wel eens te hard toch? en wat is te hard? Op sommige wegen mag je officieel 60 maar iedereen rijdt er 80. Daarnaast heb je ook gekken die 120 rijden of mensen die zomaar de weg oprijden zonder te kijken of er verkeer aankomt.. dat is nog gevaarlijker!

  4. R.I.P. Inderdaad veels te jong! Maar wanneer leren ze het hier nou verantwoord te rijden?? Ik ken minimaal 8 mensen persoonlijk die door onverantwoord rijden om het leven zijn gekomen. Nou ik heb mijn ogen geopend.. nu anderen nog..

  5. RIP.. veels te jong