• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is nog steeds met werkbezoek in New York, waar hij volop aan het netwerken is. Zo sprak de premier gisteren met kanselier Surujrattan Rambachan van Trinidad en Tobago en premier Kamla Persad-Bissessar.

De bewindslieden bespraken de mogelijkheden om meer samen te werken op het gebied van toerisme. Trinidad en Tobago is ook onderdeel van het ‘One ticket, Eight destinations’ plan. Met dit initiatief kunnen toeristen met één ticket acht bestemmingen bereiken per vliegtuig of per boot.

Duurzame energie
Daarnaast willen de twee landen gaan samenwerken op het gebied van duurzame energie. Zo wil Schotte Liquefied Natural Gas (LNG) importeren vanuit Trinidad en Tobago. De twee premiers willen snel een nieuwe afspraak maken om dit idee uit te werken. Een samenwerking op het gebied van educatie kwam ook aan bod.

Foto’s: Ramsay Soemanta

4 reacties op “Schotte volop aan het netwerken”

 1. De werkweek van premier Schotte
  Maandag buitenland
  Dinsdag fotosessie
  Woensdag buitenland
  Donderdag buitenland
  Vrijdag vrije dag
  Zaterdag fotosessie
  Zondag koffers inpakken

  Waar haalt hij de tijd vandaan om een plan voor de ontwikkeling van Curacao te maken?
  Waar haalt hij de tijd vandaan om met de maatschappelijke organisaties te overleggen hoe dit land op te bouwen?
  Schotte is niet onze premier. Hij is minister van buitenlandse zaken. Hij reist op onze kosten de hele wereld rond ipv dit land in crisis te leiden. In crisis zeg je? Ja, kijk maar naar de waarschuwingen van het IMF.

 2. Nee hoor Waargaatdit eilandnaartoe; Hij is aan het werken met zijn net, om zo al die gas dollars op te vangen. Is dan ZIJN net en de inhoud is dus voor de visser.

  Scotte en Net-Werken. hahahahahahaha laat me niet lachen. Weet hij wel wat dat is?????

 3. Slechte foto Ramsay. Veel te donker uitgevallen. Het enige netwerken dat Schotte hier aan het doen is is voor hemzelf. Waarschijnlijk wil hij een bedrijf oprichten op Trinidad dat gas inkoopt en weer doorverkoopt naar Curoil.

 4. Bij Schotte lijkt het altijd op “net werken”. Maar goed om te horen dat men hem in het kader van educatie een kans wil geven om zijn opleiding af te maken.