• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is momenteel in New York waar hij gisteren de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties bijwoonde. Schotte sprak onder anderen met minister Franciscao Alvarez de Soto van Buitenlandse Zaken van Panama en premier Denzil Douglas van St.Kitts en Nevis.

Schotte feliciteerde de premier  van St. Kitts and Nevis onder andere met de viering van hun onafhankelijheidsdag. De eilanden St. Kitts en Nevis in het oostelijk deel van het Caribisch gebied zijn op 19 september 28 jaar geleden onafhankelijk van Engeland geworden.

Relatie versterken
Een belangrijk onderwerp is het versterken van de economische relatie tussen Brazilië, Panama en Curaçao, zo heeft de regeringsvoorlichtingsdienst bekend gemaakt. Met Freundel Stuart, de premier van Barbados, zal Schotte praten over projecten ter verbetering van de efficiëncie van energie.

Koninkrijksdelegatie
Gisteren was Schotte ook aanwezig bij de toespraak van de Amerikaanse president Barack Obama. De premier maakt samen met de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal en de premier van Sint Maarten Sarah Wescot-Williams onderdeel uit van de Koninkrijksdelegatie.

3 reacties op “Schotte in New York”

  1. Lekker zo’n snoepreis. De fotograaf is behalve Stella van Rijn ook zeker ook mee gegaan.

  2. Lekker de exhorbitant hoge dagvergoeding opstrijken en op kosten van de belastingbetaler in de luxe hotels slapen en een vorkje pikken. Denk maar niet dat hij op enig moment aan de bevolking van Korsou denkt!!

  3. Oh is hij weer op reis..