• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De minister van Justitie, Elmer Wilsoe, heeft alle verantwoordelijkheid op zich genomen voor de schietpartij die deze week in de gevangenis plaatsvond. Dit is voor PAR-Statenlid Magali Jacoba genoeg en vindt dat Wilsoe hiervoor mag aftreden.

“Eindelijk beschuldigt minister Wilsoe niet iemand anders voor de wantoestanden in de gevangenis en neemt zijn verantwoordelijkheid.” Jacoba wil weten hoe het komt dat er een vuurwapen in de gevangenis is gekomen en dat hier zelfs zo openlijk mee geschoten is.

Veiligheid
“Welke garantie heeft het personeel dat hen niets overkomt?” Het Statenlid wil weten hoe Wilsoe de veiligheid in de gevangenis kan garanderen. Ze wijst erop dat het de huidige minister is die alle veiligheidsmaatregelen van de vorige regering in de gevangenis heeft gestopt. “De crisissituatie is sindsdien alleen maar verergerd.” Jacoba wil dat er parlemtaire enquete wordt gehouden over de situatie in de gevangenis.

6 reacties op “‘Wilsoe mag aftreden’”

 1. Waar is de direktor van Bon Futuro R .Ricardo?Iemand kan me vertellen

 2. Men is HIER : “Het HUID aan het vekopen.!!!!!”””’ Meneer de BEER is NOG NIET GESCHOTEN!!!!!!!” Even afwachten mis BRO”s!!!!!! Wagti mi Bro,!!!!!!

 3. Puppet on a string van Wiels, dus nu niet verbaasd zijn allemaal.

 4. Ik heb diverse interviews gezien en gehoord van deze Minister van Justitie, er is geen daadkracht of creativiteit bij de Minister. Het is wel jammer dat na de coalitie Par, geen echte en daadkrachtige Minister van Justitie is geweest. Respectloze gedrag richting radio Direct, en sterker nog als onprettig ervaren door de journalist die zijn werk onafhankelijk probeert uit te oefen. Een Minister van Justitie moet de veiligheid van zijn burgers kunnen garanderen. De slechtste Minister die ik tot nu toe heeft meegemaakt. Van mij een dikke onvoldoende!!! Moet snel aftreden, met een motie van afkeuring en wantrouwen.

 5. Er gaan geruchten rond (en wordt ook bevestigd door zijn uitlatingen over anderen in de pers) dat hij aan het dementeren is…

 6. Deze man heeft de verbetertrajecten gestopt, waarschijnlijk om dat die van de hand van de vorige regering waren. Hij kon het beter. We hebben gezien waartoe dat geleid heeft????
  Eén grote chaos met zelfs een schietpartij……wegwezen en heeeeel snel.