• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Twee gevangenen in Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK), het voormalige Bon Futuro, zijn vanmiddag neergeschoten door een andere gedetineerde. Over de toedracht en toestand van de slachtoffers is nog weinig bekend.

“Eén schutter heeft iets na 16.00 uur vanmiddag twee gedetineerde neergeschoten”, legt een medewerker van de politie uit. Over het eventueel overlijden van de slachtoffers weet de politie niks. “We wachten op dit moment op meer informatie. Er is mij niks bekend over doden die gevallen zouden zijn: het enige dat ik weet is dat alle drie de betrokkenen gedetineerden waren.”

Steekpartij
Twee weken geleden vond er een steekpartij plaats in de gevangenis. Een 21-jarige jongen werd toen tijdens het luchten met een scherp voorwerp in zijn borst gestoken en moest naar het ziekenhuis worden vervoerd met verwondingen. De jongen is inmiddels stabiel en de zaak is nog in onderzoek.

10 reacties op “Schietpartij in de gevangenis”

 1. Makamba’s 1,5jr de touwtjes in handen. Nu is het weer water naar de zee dragen.

 2. Kan me nog een staking herinneren van de vakbond waarom de bewakers werden gecontroleerd door de Nederlanders bij de in- uitgang.

 3. in een normale omgeving ga je de bak in als je ongeoorloofd een wapen bezit hier wordt je bewapend in de bak. heel bijzonder!

 4. Amerikaans systeem met een raampje en een hoorn zou fijn zijn geen contact met bezoek dan had je je maar moeten gedragen. Gedetineerden komen zo alleen in contact met gedetineerden volgen mij is het dan snel opgelost. Alle leveranties scannen ook veiligen voor het personeel.

 5. De makamba’s hebben net hun hielen gelicht of het is alweer een grote chaos.
  Dat heb je met die rotte appels in je organisatie. Als je als DJI de vinger op de zere plek legt is er geen plaats meer voor je op Curacao, want wij kunnen het zelf.
  Je ziet welke gevolgen dit heeft.
  Trouwens, heeft dhr Wilsoe ook een rekening naar SXM gestuurd voor deze gevangene??? of is het alleen Nederland die moet betalen??
  Wilsoe…..heel snel wegwezen.

 6. hoe is dit voor de f.ck mogelijk, onvoorstelbaar. aan de andere kant ruimt het wel lekker op. het zal mij benieuwen met welk excuus wilsoe vandaag zal komen. zal wel iets in deze trend zijn “de nederlanders hebben hun werk vorig jaar niet goed anders hadden ze dit wapen wel gevonden, wij kunnen het beter zelf doen zonder bemoeienis van nederland”.

 7. Ja en Kadé zoekt uit hoe dat wapen in de gevangenis is gekomen. Nou Kadé heel simpel van buiten de gevangenis.

 8. Hoezo gevangen overbrengen naar NL
  Zelfregulerend noemen ze dit

 9. BOtje mag van onze wiels

 10. alweer een blijk van onvermogen, de DJI zijn net weer weg of de wapens zijn alweer in de gevangenis.