• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Parkeren op Hato gaat niet altijd even makkelijk: het is vaak zoeken naar een plaatsje en de rij voor het betalen roept behoorlijk wat irritatie op. Curaçao Airport Partners wil hier verandering in brengen en is begonnen met werkzaamheden aan de parkeerplaatsen voor het vliegveld.

CAP gaat de komende tijd aan de slag met het uitbreiden van de parkeerplaats voor het vliegveld en het sneller laten doorstromen van voertuigen. Er zal een speciale ‘drop-off-lane’ komen voor mensen die snel iemand wil afzetten en ook parkeerautomaten ontbreken niet.

Ongemak
De parkeerautomaten zullen tussen de terminals en de parkeerplaats worden geplaatst zodat men kan betalen onderweg van de terminal naar de auto. Van de drop-off-lane kunnen mensen gratis gebruik maken. CAP laat via een persbericht weten dat de werkzaamheden op Hato zijn begonnen en biedt haar verontschuldigingen aan voor eventueel ongemak door de werkzaamheden.

2 reacties op “Parkeerplaats Hato wordt aangepakt”

  1. Ging het overal maar zo snel als op Hato. Daar kunnen heeeel veeeel departementen een voorbeeld aan nemen. Bent u kort geleden nog bij de Vreemdelingendienst geweest??? Dan weet u wel wat ik bedoel.

  2. Fijn, ik heb nog nooit een moment op de airport meegemaakt dat beide slagbomen werkten.
    wellicht kunne zo ook een lokale leverancier vinden die wel onderdelen in stock heeft.