• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 17-jarig meisje is zaterdag met spoed geopereerd nadat ze een tientallen bolletjes vloeibare cocaïne had geslikt. Het Nederlandse meisje kwam zaterdag vanuit Curaçao aan op Schiphol. De douane kreeg tijdens een controle het vermoeden dat de tiener drugs bij zich had.

Nadat de marechaussee de tiener heeft aangehouden voor verder onderzoek, bleek dat ze een grote hoeveelheid bolletjes met vloeibare cocaïne had geslikt. Kort na de aanhouding werd het meisje naar het ziekenhuis gebracht omdat ze zich niet lekker voelde. Vanwege ernstige gezondheidsrisico’s zijn de bolletjes operatief verwijderd. Het meisje maakt het naar omstandigheden redelijk.

11 reacties op “Tiener slikt vloeibare coke”

 1. @ ikke:
  Bij mij, blanke vrouw, wordt ook ALTIJD mn koffer opengemaakt, hier en/of op Schiphol. Mijn (blanke) zoons hebben dezelfde ervaring en moeten zelfs vaak mee in het KMar kamertje om uit te leggen waarom ze alleen van/naar Curacao reizen. Ondanks dat ze een begeleidende brief met toestemming van de ouders bij zich hebben. Het gaat denk ik om de doelgroep ‘Jongeren’ die misschien ook nog eens alleen reizen. Dan val je op en daarom word je gecontroleerd.
  Dom van dit meisje, ze zou beter moeten weten. Het is te hopen dat het goed met haar komt, en zo niet, eigen schuld, ze weet van de controles en kent de gevolgen van het slikken van die rommel. En dan heb ik het nog niet eens over de gevolgen die de drugs bij de uiteindelijke gebruiker veroorzaken..

 2. Diep triest ongeacht afkomst. 17 jaar en haar leven naar de klote!!! Misschien ons daar maar eens op focussen inplaats van YES, ze is een NEDERLANDSE!!!

  Wie zei er ook alweer dat het RST echt niet nodig is?? ZUCHT!!!

 3. @ikke, vervelend dat je die ervaring hebt, misschien druk ik mezelf niet goed uit. We zien het denk ik vanuit een andere invalshoek. Het gaat mij om het meisje van 17 ongeacht welke nationaliteit dan ook.

 4. Hoe meer curacaoenaars tegen worden gehouden des te meer nederlanders er door kunnen,maar ja some thinks will never change .

 5. Bij een 100% controle wordt er dus toch geen onderscheid gemaakt!!!!!! Ze (;-0) geven mij soms sterk de indruk dat alleen de yu di Korsou een honderd 100% controle krijgen en de rest gewoon door mocht lopen.

 6. Pffffff waar gaat dit om! Het is al triest genoeg dat gewetensloze mensen zo’n meisje zover weten te laten komen om dit te doen om er zelf uiteindelijk beter van te worden. En ja, ik weet dat de antillianen vaak in een slecht daglicht geplaatst worden, maar onder ieder koren heb je kaf, welke nationaliteit dan ook, dit moet je zelf weten te onderscheiden, hoe moeilijk dat ook is omdat heel veel nederlanders niet weten hoeveel nationaliteiten er b.v. op Curacao wonen en ja met een Nederlands paspoort.

 7. @njonjo, ik vraag mij wel eens af hoe het komt dat wij hier toch wel regelmatig van die domme mensen zoals jij produceren, zou het genetisch bepaald zijn ? Het meisje heeft de Nederlandse nationaliteit en komt van Curaçao, dus een gekleurde kameelin die het bijna niet gehaald heeft, snap je het nu of gaat het toch nog te ver voor je ? De drugsbende is wel hun lading kwijt dus eind goed al goed.

 8. @Peter: blij is het niet blijft gewoon trieste zaak .
  @Juny: Het artikel benadrukte “Het Nederlandse meisje ” anders schrijven ze Het Antilliaanse meisje met Nederlandse paspoort.
  Het gaar mij om dat de Antillianen vaak de zwarte schaap is , het is niet zo dat ze de heilige of zo. maar een negatieve oordel wordt gauw gegeven

 9. @njonjo: Ben je nou blij ?

 10. @njonjon, dus daar bedoelen ze mee dat ze een Nederlands paspoort heeft.. Zal wel antilliaanse ouders hebben

 11. Eindelijk Het Nederlandse meisje ( en Het Nederland in het vet ) dus niet altijd de Antillianen de dader is