• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De uitzendkrachten, die al meer dan tien jaar aaneengesloten werken bij Aqualectra, vergaderen vanavond in het partijgebouw Partido Laboral. De ruim veertig uitzendkrachten worden bijgestaan door oud-vakbondsleider Errol Cova. “Deze mensen worden uitgebuit”, aldus Cova.

Deze week zullen de uitzendkrachten, de directie en Raad van Commissarissen (RvC) van het nutsbedrijf een gesprek hebben, weet Amigoe. “De uitzendkrachten hebben al die jaren geen rechtszekerheid”, meldt Cova.

Seksuele intimidatie
Cova heeft ook klachten binnengekregen over seksuele intimidatie. Premier Gerrit Schotte vertelde vorige week op Radio Mas al over een geval waarbij een uitzendkracht een vast contract werd aangeboden in ruil voor seks.

11 reacties op “‘Klachten seksuele intimidatie Aqualectra’”

 1. @ nell was jij erbij toen dat zogenaamd gebeurde in het huis van Schotte? don’t believe everything you read!

 2. Gerritje was het doktertje spelen toen een paar maanden geleden jouw partner de boel klein sloeg toen ze plotseling thuis kwam en jou vond met een andere dame (lekker seksueel). Waarom zit u er nog?? Meneer Errol blijf lekker rustig op uw leeftijd, heeft geen nut meer om nog op te vallen! Uw tijd is voorbij!
  Uitzendkrachten had aangifte gedaan, jullie laten je voor een karretje spannen wat niet door jullie getrokken kan worden en zal de outfit tijdens werk niet geholpen hebben of jullie waren niet slim genoeg! Begin er niet aan, dommigheid ten top!

 3. Time Will tell About all these news if it’s à true story,false or gossip.

 4. Aqualectra maakt ongetwijfeld misbruik van de angst van deze mensen en ze zijn ongetwijfeld hartstikke fout, maar de fout ligt in eerste instantie bij de uitzendkrachten zelf en de instantie waar zij in dienst zijn, namelijk het Uitzendbureau! En de regering die d.m.v. de Directie Arbeidszaken controle dient uit te voeren op dit soort praktijken moet ook aangesproken worden op deze kwalijke zaak.De Directie Arbeidszaken faalt schijnbaar hard in dit geval! Waarom tien jaar wachten? Waarom komt Cova hier nu pas mee naar buiten? Dit ruikt gewoon naar nog meer vingers wijzen naar Aqualectra, in plaats van het daadwerkelijke probleem aan te pakken!

 5. De regering moet ophouden met moedwillig mensen kapot maken. Indien er mensen zijn die fraude plegen of aan seksuele intimidatie doen dan dien je naar de OM te gaan! indien je dat niet doet ben je net zo medeplichtig!

 6. Deze regering is moedwillig bezig om mensen kapot te maken alleen maar om er onbekwame vriendjes neer te zetten. Indien iemand strafbare feiten pleegt dien je naar de OM te gaan en aangifte te doen! indien je dat niet doet ben je net zo medeplichtig als de persoon die de strafbare feiten pleegt!

 7. @Imrat, waar het wat Gerrit betreft, is zijn minister president onwaardig optreden, als hij bewijzen heeft en ik ga er even vanuit dat hij (in zijn positie) die heeft, moest hij direct naar het OM stappen, dat heeft hij niet gedaan, dus zijn verhaal is bull. Dat geschreeuw van hem (hij wil natuurlijk niet bij Wiels achterblijven) begint zo langzamerhand hilarische vormen aan te nemen.
  Misschien vraagt hij wel aan de Rijksministerraad om een onderzoek zo in het kader van mi no por.

 8. Uitzendkrachten jullie zijn al vernederd voor werk, dus erger kan je niet vernederd worden. Ga aangifte doen zodat die andere uitzendkrachten ook weten waar ze aan beginnen. Laat het niet bij insinuatie blijven. Het is triest om deze dingen te horen.

 9. Ga aangifte doen!!!!!! geen insinuaties, dat doet de regering wel.

 10. niet zo gek dat Schotte zo boos was op radio Mas! het is niet helemaal pluis daar bij Aqualectra….

 11. te ziekelijk, u hebt de recht om te werken, niet uit te buiten. Dat is tegen het mensen rechten.