• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft gisteren op Radio Mas geïnsinueerd dat de directie van Aqualectra zich schuldig maakt aan seksuele intimidatie. De premier verwees naar een incident waarbij een uitzendkracht, door een directielid, een vast contract is aangeboden in ruil voor seks.

Schotte gaf gisteren een interview aan het radiostation waarbij de directie van Aqualectra ter sprake kwam. De Raad van Commisarissen van Aqualectra heeft namelijk onlangs geadviseerd om op basis van het FTI-auditrapport de drie directieleden, Anthony Casperson, Billy Pandt en Neeltje van der Veen, te ontslaan.

Onacceptabel
Casperson vindt de uitspraken van Schotte onacceptabel, zegt hij in La Prensa. “Dit niveau verwerpen wij”, benadrukte de Algemeen Directeur. “Wij blijven ondertussen ons werk samen met alle collega’s doen. Dit vindt plaats in het kader van de orde van discipline en beschaafdheid.”

20 reacties op “‘Vast contract in ruil voor seks’”

 1. @Totekki, je kunt gelijk hebben, ja. Misschien ook voor het geld of voor status.

 2. @ Quo Vadis, je weet niet wat die vrouw(en) in hem zien ? Drecha kolor ?

 3. Een vogeltje fluisterde laatst in mijn oor dat Schotte op dienstreis is gegaan en twee Dominicaanse dames heeft meegenomen op kosten van de belastingbetaler!!

 4. Niet voor niks heeft Chavez deze man ”el niño bonito genoemd” en daar is alles verder mee gezegd, totaal geen inhoud deze man.
  Mensen wordt wakker voordat dit eiland door deze zogenaamde regerings leiders onder de voet wordt gelopen.
  Niet voor niks zijn sommigen van deze regering gecharmeerd van Chavez en Bouterse.

  Burgelijke ongehoorzaamheid tegen overname van onze rechten is gewenst en nodig.

 5. Hmm Van der Dijs in de RVC van Aqualectra en Lovers wil zelf ook water gaan produceren.. 1 en 1 is 2?

 6. Waar zou zijn partner haar commissariaat aan te danken hebben??

 7. Een Minister President kan zulke uitlatingen niet doen, ook al zouden ze waar zijn. Hij heeft geen kaas gegeten van de functie van MinPres. Misschien kan ie ook niet helpen, hij heeft nl geen adequate scholing gehad.

  Ik walg van die man, zodra ik hem zie. Hij is zo een shorty. Weet niet wat die vrouw(en) in hem zien.

 8. ach de ene krijgt een vaste baan de andere benzine bonnen

 9. en wel klagen als er iets tegen hem in de media komt.
  als het al zo is wat hij zegt. waar is dan de integriteit om dit binnenshuis te houden.

  maar deze (loop)jongen( van oa. wiels ) bralt en schreeuwt en slaat maar om zich heen.
  weer een bewijs voor ‘goed”bestuur.

  en raar datde economie stagneert, niemand vertrouwt dezeman/regering nog

 10. Zoals al eerder gemeld : deze coalitie is gekozen op valse redenen. Het is gewoon op een softe staatsgreep uitgedraaid. Alle verantwoordelijke en deskundige ambtelijke bestuurders zijn weggezuiverd. Ze krijgen u drie jaar om hun eigen zakken te vullen, zonder dat iemand er wat aan kan doen. Daarom neemt ook niemand van de drie coalitiepartners initiatief om dit te beëindigen. De hoop is gevestigd op Donner en de Koninkrijksregering. Bij de volgende verkiezingen zijn ze pleite, alle drie de partijen. Of Curacao zakt af tot het nivo van de donkerste barios van Caracas. Dit scenario zou door Chavez zelf bedacht kunnen zijn.

 11. De bankgegevens van Tromp kwamen ook ineens in handen van de premier. en de zgn oliecontracten (wanneer gaan we boren naar olie?). Ik denk dat de veiligheidsdienst straks voor de premier dingen gaan uitzoeken om zo mensen weg te pesten uit functies.. net als de Stasi!

 12. Hij heeft niet voor niets niet eens zijn middelbare school afgemaakt.

 13. @tim, kan best wel eens kloppen van de RvC, heet niet de helft daar Wiels tegenwoordig? en terwijl iedereen die bij Aqualectra werkt salaris heeft moeten inleveren heeft de RvC opslag gekregen.
  @edward lol
  @churandi, vergeet negeren van Isla uitspraak en de weitje-uitspraak, de PSC ondemocratische naamsverandering, de ophitsing tot staking bij CPA, de rare “de Goede’ zaak en zijn uitspraken over p de geus niet

 14. Zo’n minister president is Curaçao onwaardig, wat een afgang. Wat las ik van de week, oh ja, straatshoffie.

 15. Wat een niveau heeft deze man!!!!!! Een minister-president onwaardig, maar ja eigenlijk wisten we dit al. Kijk naar de zaken Gummbs, Tromp en nu dit weer. Laat deze prutser direct ophoepelen. De imagoschade voor Curacao is al groot genoeg. Trouwens, waar zijn de bewijzen???? Op deze wijze kan je iedereen zwart maken. Ik zou tegen de directieleden zeggen: “Ga aangifte doen” tegen deze charlatan.

 16. En deze man moet zou een voorbeeld voor t volk moeten zijn……..ongeloofelijk hoe laag deze mensen zakken

 17. En steeds blijkt het niveau van onze bestuurders nog lager te zijn dan gevreesd. Wanneer houdt dit eens op!?

 18. Sinds wanneer houdt een Premier van een land zich bezig met dit??? Ga regeren Gerrit!

 19. Bizar dat een premier van een land zulke uitspraken doet op nationale radio. Premieronwaardig.

  Ik krijg wel opeens andere associaties bij het woord directielid 😉

 20. dat een premier zich hier mee inlaat… Is de RvC omgekocht zodat er weer vriendjes in de directie komen? En is het geen publiekelijk geheim dat schotte zelf een ‘tweede’ vrouw heeft? Steek je hand eerst in je eigen boezem