• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De ceremonie waarbij het Peter Stuyvesant College haar nieuwe naam krijgt begint vandaag om 10:00 uur. Het college krijgt de naam van oud-premier prof.dr. Alejandro ‘Jandi’ Paula. Paula is ook aanwezig bij de ceremonie. De leerlingen kunnen vandaag ideeën voordragen voor een nieuw logo voor de school.

13 reacties op “Ceremonie nieuwe naam PSC”

 1. Zal mij benieuwen hoe lang het duurt voordat het naam bord wordt voorzien van een prachtige grafiti met de letters PSC

 2. Het nieuwe naambord is mobiel gemaakt, kan het dus zo weer opgeruimd worden en hoet niet met moekel en kraan te gebeuren.

 3. HOEZEE…. HOEZEE…!!!

  Met Hoera de ondergang in !!!!!

 4. Zag een foto van de naamplaat: heel verstandig, zij hebben hem “mobiel” gemaakt, dus bij verwijdering hoeft er geen moekel en geen kraan bij te komen.

 5. Gewoon net als Wiels, lekker burgerlijk ongehoorzaam zijn, wel bliven het gewoon PSC noemen.

  Overigens de ‘zogenaamde’ nieuwe naam licht niet lekker op de tong!

 6. Dhr Paula moest bedanken voor de eer, dacht dat ie wel slimmer was.

 7. Het enige wat ik hierover nog kwijt wil is dat de Curaçaosche democratie in/uit naam van meneer Paula verkracht is, schande.

 8. Gezien de onvrede van de leerlingen, oudleerlingen en het overgrote deel van de bevolking voor wat betreft de wijziging van de naam van het PSC, zal noch een nieuw logo, noch de naamsverandering van blijvende aard zijn. Jammer dat Dr. Paula de eer niet aan zichzelf gehouden heeft en nu voor altijd de historie in zal gaan als degene die zich geleend heeft voor absurde manipulaties van “tijdelijke” bestuurders die zwaar behept met acute minderwaardigheidscomplexen en andere problemen van psychische aard.

 9. Fijn dat de leerlingen mee mogen doen. Er is al meer naar de mening van de leerlingen gevraagd, die werd toen op zeer ondemocratische wijze NIET gehonoreerd. Leerlingen, laat je niet mis(ge)bruiken door deze mensen die zich politici plegen te noemen.
  Laat je a.u.b. niet voor hun karretje spannen.

  Jammer dat dhr. De Paula zijn naam laat misbruiken voor de wijze waarop uiting aan de “democratie” op Curacao wordt gegeven.

 10. Meneer Paula, U weet hoogstwaarschijnlijk wel, dat als je op Curaçao eenmaal een bijnaam hebt, deze als met crazy glue aan je vast geplakt zit. Nu ben ik benieuwd wat straks gezegt gaat worden op het moment dat ze zeggen miho conocie como………….

 11. Helmaal van het “padje” af, degenen die deze procedure monitoren sporen echt niet meer! Toch teveel van het witte (ISLA) poeder gesnoven of baaltje uit laatste coke-vangst als beloning meegekregen?
  We worden met deze acties echt het lachertje van de wereld. Ik schaam me rot om te vertellen dat ik op Korsou woon.

 12. Leerlingen mochten ook meedenken over een nieuwe naam en toch besloot iemand anders de naam op een zeer ondemocratische wijze.. Jammer ook dat de naam van Paula op deze manier besmeurd wordt..

 13. Wat raar dat de leerlingen nu weer betrokken worden bij het onwerpen van een nieuw logo terwijl er al een nieuw logo is..

  Op school worden nieuwe school uniformen MET aangepast LOGO uitgedeeld. Iedere leerling krijgt 2 shirts.