• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Ministerie van Economische Ontwikkeling heeft haar eerste lijst vergunningen gepubliceerd op de website van de overheid. Degenen die op de lijst van vestigingsvergunningen staan en het aanvraagproces voort willen zetten, kunnen hiervoor een formulier invullen.

Dit formulier is te vinden bij Kamer van Koophandel, Burgerlijk Register, Belastingkantoor en het Ministerie van Economische Ontwikkeling aan het Molenplein. Ook kan men op de bovenstaande website het formulier downloaden.

Aanvraag intrekken
Degenen die hun aanvraag willen intrekken kunnen hetzelfde bovengenoemde formulier invullen, alleen dan onder het kopje ‘Aanvraag intrekken’. Deze dient ingeleverd te worden bij MEO. Alle aanvragen die voor januari 2006 zijn ingediend, zijn officiëel geannuleerd. Als de klant nog geïnteresseerd is in de vergunning, zal die een nieuwe aanvraag moeten indienen.

2 reacties op “Lijst vergunningen gepubliceerd”

 1. goeie webside !!!
  En ja ieder begrijpt en leest natuurlijk weer “het” papiamento, ja ja, dat doen we wederom weer zeer goed !!!!
  Goeie info voorziening voor mensen van buitenaf die dingen willen weten !

  Hoezee… Hoezee…..!!!!
  Met Hoera de ondergang in !!

 2. Zo zie je maar weer dat dit systeem meer dan waardeloos is. Er staan voldoende bedrijven op deze lijst die allang operationeel zijn. Onze regering zou er goed aan doen om dit systeem nader te bestuderen en wellicht aan te passen. Dit komt neer op pure werkverschaffing voor diegenen die werkzaam zijn bij de Dienst Economische Zaken en hiermee wordt de bureaucratie alleen maar in stand gehouden en daarnaast kost het nog bakken vol met geld om al deze ambtenaren van een salaris te voorzien. De burger betaald.