• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Emily geeft startsein voor ‘ieder kind een kerstcadeau’CURAÇAO – Premier Emily de Jongh-Elhage heeft vanmiddag de eerste twee cadeautjes onder de kerstboom van Dolfijn FM gelegd. De radiozender houdt dit jaar voor de derde keer de actie ‘ieder kind een kerstcadeau’.

In de maand december roept Dolfijn FM al haar luisteraars op om cadeautjes naar de studio op Seaquarium Beach te brengen. Zo worden cadeaus ingezameld voor kinderen op Curaçao die dit jaar waarschijnlijk niets onder de kerstboom vinden. Vorig jaar gaf de premier ook het startsein voor de kerstactie.

‘3000 cadeautjes’
Vorig jaar haalde het radiostation ruim 2300 cadeautjes op. Als het aan de premier ligt, wordt dat aantal dit jaar overtroffen. “Het waren veel cadeautjes vorig jaar, maar laten we dit jaar naar de 3000 gaan!” Verder loofde de premier het initiatief. “Veel kinderen hebben geen cadeautje met kerst. Gelukkig wordt daar door deze actie iets aan gedaan.”

Cadeautjes
Wil jij nou ook meehelpen aan de ‘ieder kind een kerstcadeau’-actie? Dat kan! De cadeautjes moeten nieuw, maar hoeven niet groot te zijn om er iemand anders mee te verblijden. Neem je pakje mee naar Dolfijn FM en pak ze in. Verder is het belangrijk om te weten of het voor een jongen of een meisje is en voor welke leeftijdscategorie het cadeautje is bedoeld.

Emily geeft startsein voor ‘ieder kind een kerstcadeau’

Emily geeft startsein voor ‘ieder kind een kerstcadeau’

www.versgeperst.com