• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een medewerker van Marinebasis Parera is door de Koninklijke Marechaussee vandaag in de boeien geslagen op verdenking van drugssmokkel. De 31-jarige Nederlander wordt ervan verdacht cocaïne via enveloppen te smokkelen van Curaçao naar Nederland.

De zaak kwam half juli aan het licht doordat medewerkers van de Koninklijke Marine in de dienstpost verdachte enveloppen ontdekten die ter verzending naar Nederland werden aangeboden. Na onderzoek van de Marechaussee bleek er cocaïne in de enveloppen te zitten.

Huiszoekingen
Tijdens een gezamenlijke actie met het Korps Politie en het Recherchesamenwerkingsteam Curaçao werden op diverse plaatsen op Curaçao huiszoekingen uitgevoerd. Het onderzoek zal verder worden uitgevoerd door de Marechaussee op Curaçao.

5 reacties op “Defensiemedewerker opgepakt”

 1. @Churandi, Er staat idd een medewerker van de basis.. Er werken veel lokale mensen als medewerker.. Bv een marinier of een soldaat van de landmacht zijn geen medewerkers van de basis maar uitgezonden mensen.. groot verschil dus!

 2. @ bonbiniaki:
  Ik zou me maar even gdeist houden…..een Caraibisch Nederlander is ooook een Nederlander begrijp je wel???? Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.

  Is de verdachte misschien een Caraibische Nederlander??!!!!!

 3. Enveloppen.. in de jaren negentig ging het gewoon met plunjebalen..

 4. En bedankt,
  Nederland maakt een onderscheidt tussen Caraibisch Nederlander en Europese Nederlander, Waar blijven de Europese Nederlander met hun veroordelende vingers???????????????? Nergens te bekennen,

 5. schande in het openbaar zijn strepen afnemen en de walk off shame laten lopen waarbij als zijn collega’s staan’
  dit zal een goed toepassing zijn het zogenaamde spitsroeden lopen