• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Korpschef Wim van Vemde van de politie Gooi en Vechtstreekt wordt ingezet op Curaçao. Van Vemde is benoemd tot chef van het Recherche Samenwerkingsteam in het Caribisch gebied. Hij gaat leiding geven aan 140 rechercheurs die op en rond Curaçao zwaar georganiseerde criminaliteit bestrijden.

5 reacties op “Gooise korpschef naar Curaçao”

 1. Inburgeren is een heel zwaar vereiste teneinde te kunnen comuniceren en functioneren anders wordt het een remote controle leiding gevende met enkel alleen tegenwerking als gevolg. Bij alle projecten van welk aard dan ook “Trekkers” verantwoordelijken instaleren. Persoonlijk inzet (ruim) geen tekenen van verwatering laten tonen, rekening houdende dat zijn beleid met grote kijkers onder loep zal worden genomen.Bereidt zijn voor niet zichtbare tegenwerking. Een vaste vertrouwens team installeren, bereidwillend en moedig de strijd aan te gaan, ondanks mogelijke zware tegenwerking. Prestatie gericht werken.Korpsleden met Mr. titel en die de rechten meester zijn, voor zoveel mogelijk meer involven in het planen en controleren van zware proces-stukken en dirigeren van uit tevoeren handelingen. Continue bijscholen van het personeel, praktish c.q. theoretisch. Extra compensatie voor uitmuntend rechercheer werk. Over te kunnen gaan van vervanging van personeels leden die niet functioneren of blunders achter mekaar creeren. Service gericht werken, en laten door schemeren dat het behalve alles ook een service verlenende instelling betreft alwaar klant gericht gewerkt zal moeten worden en niet anders om. Een klanten opvang systeem in het leven roepen waarbij de klant vanaf het begin tot de eind fase schriftelijk op de hoogte wordt gesteld van vordering al of niet in zijn zaak. Oplossings percentage MOET binen aanzienbare tijd verhoogd worden. Bereikbaarheid van het personeel, de klant proffessioneel te woord te staan en te helpen, zijn enige punten van belang als aanstaande Rech Korps Chef zijnde.

 2. meneer Wim van Vemde kan beter in Nederland blijven om hun eigen korps te verbeteren van foute politie collega, want op dushi oCuracao heb je genoeg goed opgeleid multi caribische/zuid merikaans gewoonte. Voorbeeld Pedro Atacho van PAR ex politie inspectuer is ook goed opgeleid om dit werk te doen. Meneer Wim komt alleen voor de zon, zee en strand en na 3 jaar westen is hij weg. Zie Aruba en Sint Maarten als voorbeeld allemaal Nederlands staf er wordt geen strafbare feit opgelost ze heben geen band met het eiland en de mensen. Ze komen naar het westen als oportunist en vakantie baan voor 3 jaar. Laat locals dit werk doen , locals wordt tegen gewerkt door Nederlandse establisment

 3. Kan hij beter beginnen met het screenen van de rechercheurs!

 4. ik hoop dat deze korpschef alle rotzooi binnnen het korps zal aanpakken,alle rotte appels eruit halen!
  De eigen mensen hier hebben niet genog balls om die zooi op ter ruimen dus laat weer een Nl dat doen,zal je geheid allerlei kritiek weer krijgen vd kant vd Curacaoenaar!
  Ik met nog velen juig toe op deze heer zijn komst,beter gisteren gekomen dan morgen.

 5. Kan ie gelijk beginnen met Schotte en het om hem heen verzamelde criminele tuig!