• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 60-jarige Surinaamse toerist is vannacht rond 03.00 uur voor zijn hotel aangevallen door twee vrouwen, die hij een dag eerder had leren kennen. De twee waren hem komen opzoeken in het casino aan de M.L. King Boulevard. Toen ze later buiten waren, wilden de vrouwen zijn ketting van de hals rukken.

Uit een auto met drie mannelijke inzittenden die net kwam aanrijden, stapte een man die de toerist een vuistslag in het gezicht gaf, de ketting van zijn hals rukte en samen met de vrouwen in de auto stapte en wegreed. De politie onderzoekt de zaak.

4 reacties op “Toerist overvallen door twee vrouwen”

 1. Iedere tourist die een nare ervaring mee maakt op Curacao, zijn er honderd man die niet meer naar Curacao komen. Wanner beseft de regering dat en wanner worden de criminelen is voor langere termijn opgesloten?. Strafkampen, laat ze lichamelijk werk doen, laat ze de gebouwen van de regering opknappen, laat ze het vuil langs de wegen oprappen. Ze (de criminelen) moeten boeten voor al de ellende die zij veroorzakken.

  Beter zelf, laat ze de grond reinigen van de raffinaderij, dan gaan ze wat sneller dood en doen ze nog wat voor het milieu. Aangezien Schotte denkt dat het alleen 6 weken gaat duren, nu heb je alvast 6 weken werk voor het tuig van dit eiland.
  YWN

 2. Het gaat maar door en door. Zie ook een ingezonden stuk gisteren in de Amigoe.

  http://www.amigoe.com/ingezonden/30-ingezonden/83117-veiligheid

 3. Hij heeft zich dus flink in de luren laten leggen

 4. Dit is dus geen gang-rape maar een gang-robbery !