• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De festiviteiten op Bonaire Dag stonden vanochtend in het teken van een manifestatie tegen de huidige situatie op het eiland. Op het moment dat de ceremonie van de Dag van Bonaire voor de officiële genodigden werd gehouden, verzamelden verontruste burgers zich, meldt Paradise FM.

Volgens ooggetuigen betrof het een ‘passieve demonstratie van een kleine tweehonderd mensen’. Organisator Cedric Soliana schat echter dat het aantal dichter bij de duizend ligt.

Situatie
Het doel van de manifestatie was volgens Soliana om aan te geven dat mensen ontevreden zijn over de situatie waarin Bonaire zich momenteel bevindt. “Er is niets terecht gekomen van alle mooie beloften. Maar alle wetten en regels zijn wel ingevoerd. Bonaire zou een land van melk en honing worden, maar het enige dat de bevolking voelt is pijn”, aldus Soliana.

3 reacties op “Protest op Bonaire Dag”

  1. Waarom sluit Bonaire zich niet aan bij Curaçao, dat is pas het land van melk en honing.

  2. Tja Bonaire heeft zelf voor een andere regering gekozen.. Net als in Curacao.. De regering die de schuldenlast had weggewerkt en de economie weer draaiend had gemaakt die is nu weg en er zitten nu een groep criminelen in de regering met als resultaat nog meer armoede!

    Bonaire had de UDP het moeten laten afmaken!

  3. Een land van melk en honing , klinkt mij als een politiek statement in de oren. Spreek die betreffende politicus hierop aan of zien we door de twaalf partijen en dertien bestuurscolleges het bos zelf niet meer ?