• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Centrum voor Werk van het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn, nodigt alle werkloze jongeren tussen de 18 en 35 jaar uit om te komen naar ‘Mi tambe ke traha’ (Ik wil ook werken). Jongeren kunnen zich inschrijven als werkzoekende en in contact komen met werkgevers.

Het Centrum voor Werk houdt zich bezig met de begeleiding van werkzoekenden en organiseert sollicitatie- en motivatietrainingen. Het centrum organiseert ook programma’s om speciale groepen als verslaafden en ex-gedetineerden aan werk te helpen en biedt Jobcoaching aan voor fysiek gehandicapten.

Lezingen
‘Mi tambe ke traha’ wordt zaterdag gehouden bij de University of Curaçao (UoC)  van 13.00 uur tot 18.00 uur.  Er zullen ook lezingen worden gegeven en optredens zijn van Dj Danger Naomi Overman en Shamiro Anita.

2 reacties op “‘Mi tambe ke traha’”

  1. Ik ben het eens met mevrouw Luthsaida. Ik sta ingeschreven bij dokterstuin, en ben nooit door die mensen geholpen. Minister Koeiman lees jij ook deze reacties. Dit is gewoon valse hoop creeeren. Foe foei. En zeggen dat mensen gecoached moeten worden omdat ze een verkeerde houding hebben tijdens het sollicitatie. Maar dat is toch niet iedereen, er is mischien een of twee die dat doen. Hoe worden de anderen geholpen, die goed opgevoed zijn, veel ervaring hebben, maar vanwege hun leeftijd steeds worden afgewezen. Wanneer worden dit soort dingen aangepakt. Kunnen we niet eerlijk zijn?????

    Ik wil werken, ik wil een baan

  2. Goeie inisiatief van ons minister geen discussie want jongeren zijn onze toekomst maar wat gebeurt met deel van het volk dat ouder zijn?tellen ze niet meer?of samen zijn we “pais korsou” Ik ben bijna 40 en staat ingeschreven bij regiokantoor vanaf begin mei;heb niks gehoord en tevens had het consulent me meteen gezegd dat ik zelf moet zoeken want meestal komen werk binnen voor lage klassen.weet jullie wat dat antwoord voor een werloze bedoeld?WATER NAAR DE ZEE STUREN.jullie nodigd “iedereen” om in te schrijven maar eenmaal daar hoor je helemaal iets anders.WAT NU????????????????????