• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Diesel is sinds gisteren 10 cent duurder. Een liter diesel kost nu 1,98 gulden, voorheen was dat 1,88 gulden. De benzineprijs is met 0,2 cent licht gestegen. De prijsverhoging is bekendgemaakt door middel van een bericht van de overheid in de krant La Prensa.

Ook de prijs van kookgas is gestegen. Een grote cilinder LPG kost 56 cent meer en een kleine gasbom is 12 cent duurder. De brandstofprijzen worden sinds juli maandelijks aangepast, op basis van berekeningen van Bureau Telecommunicatie en Post.

4 reacties op “Diesel 10 cent duurder”

 1. Tja, al die rechtzaken die de overheid moet voeren en telkens verliest moeten toch betaald worden. Als u dacht dat de ministers dat zelf betalen kunt u dat vergeten. De belastingbetaler is de klos, in deze weer via de maandelijkse aanpassing.

  Cooper, waar blijf je met je naar nu blijkt loze beloftes????
  Kiezersbedrog!! Ziet u Cooper nog, hij durft de straat niet meer op.
  Wees een vent, toon ballen, stap uit deze corrupte bende en zorg dat je je respect terug krijgt. Op deze wijze ben je aangeschoten wild.

 2. Schotte & Co, wanneer gaan we nu die eigen voorraad olie aanboren, of ligt dit in handen van die Eisden van Fuvareko of hoe heet dat bedrijf ook alweer. Ja ik heb er al zolang niks van gehoord dus dacht, weet je wat ik vraag het gewoon weer eens. Maar schrik maar niet hoor ik noch de rest van ons verwacht hier iets van, allemaal gebakken lucht en daar zijn jullie “meester” in.

 3. @beer, de rest van de gemeenschap kan het niet meer dragen.. nog meer kinderen die naar school gaan zonder eten. nog meer armoede.. en de regering blijft maar lekker de wereld doorreizen!

 4. Uhhhhh
  verkiezingsbelofte….
  Cooper….
  Bedankt, per tankbeurt weer 5 gulden meer kwijt.
  Wat moeten de buschauffeurs hiermee?
  En de rest van de gemeenschap?