• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Elmer Wilsoe (Justitie) heeft onlangs een bezoek gebracht aan het politiecentrum Rio Canario. Wilsoe toonde zijn waardering voor het werk dat het Politiekorps doet. Hij besteedde in het bijzonder aandacht aan het arrestatieteam dat op 27 augustus na een achtervolging zes verdachten oppakte.

Tijdens deze actie op 27 augustus heeft de politie vier zwaar automatische wapens en een grote hoeveelheid munitie in beslag genomen. Interim Hoofd van het Politiekorps Curaçao Commissaris Marlon Wernet nam ook het woord en dankte zijn medewerkers voor een ‘job well done’.

2 reacties op “Wilsoe uit waardering voor politie”

 1. Waardering en belangstelling is altijd goed, vooral aan de mensen die in de frontlinie staan.
  Alleen jammer dat de aanleiding is voor wat 10 dagen geleden is gebeurd.
  De vertoonde foto’ s en verhalen in de diverse bladen tonen aan dat alle artikelen(wapentuig) die in beslag zijn genomen uit de omliggende landen komen. Conclusie onze grenzen zijn zo lek als een mandje. Hier ligt een schone taak voor de Minister om handelend op te treden.
  Moordenaars, verkrachters, smokkelaars hebben duidelijk hun eiland in de zon gevonden en het heet Pais Korsou. Nu we moeten aan de toekomst gaan denken waarbij de kans is dat we onafhankelijk worden. Dus moet er een betere beveiliging komen van onze landgrenzen. Te beginnen met uitbreiding van de Kustwacht en steunpunten openen op westpunt, oostpunt en aan de noordkant. Alle baaien sluiten om 7 uur met kettingen en geen vaarbewegingen toestaan zonder een reisplan met naam en bestemming. Verhoogde douane controle op alle schepen die curaçao aandoen.Eigenaren die stukken grond aan zee aansprakelijk stellen voor wat er gebeurt op hun terrein een oogje dicht knijpen zal dan snel afgelopen zijn. Dit voor wat betreft als ze op curaçao zijn, verder Nederland aanspreken voor wat betreft de verdediging van de landgrenzen wat vast is gelegd in het statuut een permanente helikopter stand-by op HATO en een fregat altijd in de buurt van ons land.

 2. Ach, heeft hij zich even kunnen los maken van zijn statistieken ? Had zeker een schare bodyguards om zich heen.