• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – ‘E Hende’ (de Mens) verdient wat meer aandacht, vindt de regering. Om de banden tussen ambtenaren onderling en tussen verheidsmedewerkers te versterken en de mens centraal te zetten, organiseert de regering de bijeenkomst E Hende. Door het seminar zullen enkele ministeries dicht zijn.

Het seminair wordt alle drie de dagen gehouden van 08.00 tot 12.00 uur in het WTC. De bijeenkomst is voor ambtenaren verplicht. Alle departementen gaan hun best doen om hun medewerkers zo in te plannen dat de dienstverlening zo normaal mogelijk kan doorlopen. Enkele ministeries en afdelingen zullen echter wel dicht zij: welke dit zijn is nog niet bekend. De regering vraagt begrip en geeft aan dat het seminar uiteindelijk draait om het verbeteren van de dienstverlening aan de gemeenschap.

5 reacties op “Verplicht seminar voor ambtenaren”

  1. Hm, en wie heeft het seminair gegeven/georganiseerd? Dit is geen openbare aanbesteding geweest dus ik neem aan dat ze het vrijwillig gedaan hebben?

  2. Goed initiatief, straks nog een seminar waar de ministers als Monk leren wat er in het regeerakkord staat…

  3. Tijd- en geldverspilling.

  4. nu maar hopen dat het wel Tur hende word.

  5. Grappig is dat het eerst in Hyatt gehouden zou worden, want die was de goedkoopste… maar door de puppetmaster (wiels), moest monk het verplaatsten naar het duurdere WTC…. + een cancellation fee betalen bij Hyatt… daar gaat ons belastinggeld naar toe…