• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Fernando Fernández van Sol Meliá heeft Curaçao bezocht om ons eiland te leren kennen en te verkennen. Tijdens zijn bezoek heeft hij ook een bezoek gebracht aan premier Gerrit Schotte om vervolg te geven aan de laatste gesprekken tussen de hotelketen en de Regering van Curaçao.

Op Curaçao zou Sol Meliá een resort willen uitbaten onder de merknaam Paradisus. Dit moet een luxueus zes sterren resort in een groene en duurzame omgeving. Sol Meliá is opgericht in 1956 in Spanje en opereert tegenwoordig meer dan 300 hotels wereldwijd op vier continenten, waaronder Europa en Latijns Amerika.

7 reacties op “Plannen resort Sol Meliá”

 1. Groen en duurzame omgeving. Bij oostpunt is er plek zat. Daar mogen ze bouwen. Ze kunnen contact opnemen met de eigenaar. Verder hebben we zo links en rechts nog vervallen projecten staan zoals bij Boca Sami en Coral Cliff of is deze alweer operationeel. Wat van het terrein van Isla.
  Deze boys hebben zeker geld over die gereinigd moet worden.

 2. Geen natuur gebied verwoesten please

 3. @gerrit, ze kwamen toevallig langs en dachten nou laten wij eens kijken of we hier nog wat subsidie gelden kunnen binnen halen. Het is de Duitsers tenslotte ook gelukt.

 4. @gerrit, Kijk naar Hyatt. daar zit geen hond.. we hebben hotels genoeg..

 5. Investeerders zijn zeer belangrijk voor de economie! Dit is ook positief nieuws en de afspraak was zelfs op Curacao.

 6. @ bezorgde burger, werk gelgenheid is ook fijn….scheelt misschien weer criminaliteit al denk ik dat deze personen niet willen werken. Zo niet dan zorgt het nieuwe schoolbeleid er wel voor dat niemand van de nieuwe generatie in het toerisme kan werken want er is werkelijk geen enkele toerist die papiaments spreekt.

 7. En welk mooi natuurgebied moet hier in de toekomst voor gaan wijken? Of is er al iets weggegeven? En heeft Schotte niet belangerijke dingen op zijn lijstje staan? Gezondheidzorg, infrastuctuur, criminaliteit, onderwijs enz.enz.enz.enz.enz.