• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na het bespreken van het regeerprogramma is de PAR zeer teleurgesteld. “Wij kwamen voorbereid naar de vergadering om te discussiëren en vragen te stellen aan de ministers, maar we zijn enorm teleurgesteld met name in minister Monk. Hij kent de wetten van zijn ministerie niet.”

“Ook was Minister Carlos Monk (Bestuur, Planning en Dienstverlening) niet bekend met het onderdeel van zijn ministerie waar naar werd verwezen in het regeerprogramma”, gaat PAR-Statenlid Magali Jacoba verder. “Na dezelfde vragen driemaal tevergeefs te hebben gesteld tijdens de vergadering, heeft onze fractie besloten de vragen op schrift te stellen voor de ministers. We hopen dat ze nu wel worden beantwoord.”

Reactie
“Een derde punt waaruit bleek dat Minister Monk niet weet wat er in het regeerprogramma geschreven staat, blijkt uit zijn reactie op het verplichten van telecomorganisaties om te investeren in het onderwijs.” Volgens Jacoba reageerde de minister geïrriteerd en legde uit dat eerst moet worden uitgezocht of de bedrijven hier ruimte voor hebben. “In het regeerakkoord staat echter dat deze wet in 2011/2012 klaar moet zijn.”

8 reacties op “‘Minister Monk niet voorbereid’”

 1. Wederom een puppet aan de lange strings van Wiels poppenspel. Bewijst alleen maar dat Wiels niet in staat is de boel op een juiste manier te regelen.

  Als je eerst een minister ontslaat vanwege zogenaamde gezondheids redenen, daarna een minister vanwege vermeende corruptie (die vliegtickets zijn uit eigen zak betaald btw) en dan een totaal incompetente figuur aanstelt…..ai wat zal ik nog meer zeggen.

  Waarom Wiels zelf niet op het pluche zit? Hij is incompetent, heeft alleen een grote bek maar maakt niks waar en boven alles probeert hij de schijn op te houden alle corruptie aan de kaak te stellen, maar verlangt wel van “zijn” ministers dat ze mensen ontslaan die niet in zijn straatje passen. Schijnheiligheid ten voeten uit.

 2. @Boies, nee zij gaan wel een audit door Thierry Hernandez laten doen voor 350.00o bij elke overheids nv en soms zelfs wel 2 tegelijk bij hetzelfde bedrijf!! diefstal!!

  en hoe zit het met de benzine en fruitprijs die goedkoper zou worden? weer leugens!!

  en onze premier die ff 60 kaartjes voor CNSJ krijgt!!

 3. @Boeis, in het kader van nooit te oud om te leren, welke stichting heeft Monk opgericht en daarvoor 350.000 gulden subsidie ontvangen ?

 4. Een ding weten zij wel, dat je op de laaatste dag van je bewind om niet honderden checks uit te schrijven inclusief een check van 350.000,00 voor een sticting die jezelf opgereicht heeft.

 5. Monk kent alleen de wetten waarmee hij corruptie kan plegen en niet zal worden opgepakt

 6. ach, minister Monk, het is hem na lang likken eindelijk gelukt minister te worden.
  daar ging het om…..
  verwacht nou niet dat hij enige intelligentie heeft….
  dat is echt te veel gevraagd in dit kabinet.

 7. Hij kent de wetten van zijn ministerie niet. Blijf ik met toch nog een vraag zitten, welke wetten kent hij dan wel ?

 8. de ministers van deze regering staan zowiezo niet bekend om hun intelligentie..