• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Rondreizen door het Caribisch gebied kan een stuk makkelijker worden. Door het combineren van cruiseschepen, vliegtuigen en ferry’s zou het mogelijk moeten zijn zeven landen aan te doen met één ticket. Gisteren kwamen de vertegenwoordigers van de landen bijeen om het plan concreter te maken.

Het plan ‘1 ticket, 8 destinations’ is gebaseerd op zeven landen en acht bestemmingen. Met het multifunctionele ticket kun je reizen naar Aruba, Bonaire, Colombia, Grenada, Trinidad & Tobago (twee bestemmingen), Venezuela en Curaçao. “Wij creëren een nieuwe ervaring op basis van de unieke sfeer van onze landen”, liet minister van Economische Ontwikkeling Nasser el Hakim weten.

Stimuleren economie
Minister Hakim is gemotiveerd en vol vertrouwen dat alle deelnemende landen gezamenlijk deze droom kunnen laten uitkomen en bijdragen aan de stimulering van onze economieën en toerisme. “Dames en Heren, ons politiek leiderschap en onze betrokkenheid is nu nodig om een groot succes van het project te maken.”

10 reacties op “Acht bestemmingen met één ticket”

 1. @GH, ook jouw optimisme is vertederend, ja misschien heb je wel 1 pakeet, klaar met tickets voor vliegmaatschappijen die jammer genoeg nog niet vliegen en scheepvaartmijen die jammer genoeg nog niet varen (en wij maar hopen dat ze dat t.z.t. wel doen en dat de kosten hiervoor niet betaald worden uit onze belastingcenten).

 2. Wat heeft dit vierkante wiel ons (belastingbetalers) tot nu toe gekost en wat gaat het ons in de toekomst nog kosten o.a. aan garanties etc. zoals Hakim ons verkwanseld heeft aan Air Berlin.

 3. Dit is het zeveelste vierkante wiel van onze regering, ga astublieft regeren en laat dit soort dingen over aan de mensen die de markt kennen en die het eventueel zouden kunnen verkopen.

 4. Mensen, niet zo negatief!
  het idee is ok, dit is best te verkopen aan andere landen, rondreis Cariben.
  En ja, dat kun je ook zelf regelen bij reisbureaus maar dan moet je zelf puzzelen, nu heb je 1 pakket en klaar.
  Ik zeg, doen.

 5. Goeie foto trouwens ook…met die vent met z’n ogen dicht, prachtig journalistiek werk.

 6. Wat een onzin en een aktie die wal nog kant raken! Is het niet een beter dat deze minister iets gaat doen voor dit land als alleen de populaire man uit hangen en cadeautjes uit delen op kosten van de staat?

 7. @Junney, ja aan fatamorgana’s !

 8. Jaja.
  Bedenk wel dat de eerste woorden van deze man als minister waren dat hij het logisch zou vinden dat “zijn bedrijf volop zou profiteren van zijn ministerschap”.
  Hij ziet er inderdaad wel altijd zeer representatief en correct gekleed uit, met uiteraard een kek brilletje. Maar die deal met Air Berlin kost ons alleen maar geld en verder is er nog niets van zijn plannenmakerij terechtgekomen.
  Je begrijpt dus dat ik nog erg sceptisch blijf.

 9. Wat een flauwekul project. Dit kun je bij ieder reisbureau zo boeken, waarom moeten ministers zich hier druk om maken? Volgens mij is er wel belangrijker werk aan de winkel,

 10. Eindelijk een man die echt werkt..